Gazete Vatan Logo

Efsane Cuma

Dünyada en fazla alışverişin yapıldığı gün olan Black Friday yani Kara Cuma geldi çattı. Çok sayıda firma yüzde 90’a varan indirimlerle bir günde milyarlarca liralık satış yapmanın peşinde. Black Friday’de tüm dünyada 682 milyar dolarlık satış bekleniyor.

Efsane Cuma

Black Friday yani Kara Cuma, Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıkan bir alışveriş ve indirim günü. Tüm dünyada yılın en büyük indirimlerinin yaşandığı Black Friday, bugün milyarlarca liralık alışverişe sahne olacak. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de pek çok firma bugün çok kısa sürede çeşitli indirimlerle rekor satışlar yapmanın peşinde. Her yıl Kasım ayının son Cuma gününde binlerce ürünün indirime girmesine sebep olan Black Friday kapsamında çok sayıda online ve perakende mağazada yüzde 90’a varan indirimlerle ürün satışları yapılıyor. Türkiye’de de bazı markalar bu indirimlere günler öncesinden başlamış durumda. İşte Black Friday kapsamında alışveriş kampanyaları düzenleyen bazı markalar:

MediaMarkt

MediaMarkt, Black Friday indirimlerine 22 Kasım’da başladı. Akıllı telefondan beyaz eşyaya, TV’den taşınabilir ses sistemlerine kadar çok sayıda üründe indirimler hazırlayan MediaMarkt, müşterilerine yüzde 55’e varan indirimler sunacak.

Morhipo

Black Friday için yüzde 90’a varan indirimlerle karşımıza çıkan Morhipo, Network, Nike, Adidas ve Reebok gibi markalarda indirimler uygulayacak. Morhipo’nun giyim ürünlerinin yanı sıra kozmetik ürünleri, aksesuarlar ve parfümlerde de indirimler yapacak.

Haberin Devamı

Teknosa

Teknosa, Black Friday indirimlerine katılan markalardan. Disney ürünler, akıllı telefon, notebook, televizyon, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, fotoğraf makineleri, yazıcı ve aksesuarlarda çeşitli indirimler uygulayacak olan Teknosa, sepette yüzde 50’ye varan fırsatlar vadediyor.

Trendyol

Diğer markalardan farklı olarak indirimlerini “Sihirli günler” olarak adlandıran Trendyol, 5 gün boyunca pek çok markada indirim uygulayacak. Fossil’den Adidas’a, Mango’dan Casio’ya pek çok marka için indirim yapacak olan Trendyol’un avantaj günleri 26 Kasım tarihinde sonlanacak.

Boyner

Boyner, Black Friday için binlerce ürününde indirim yapacak. Boynerin toplamda 2 bin 972 ürününde önemli indirimler uygulayacağını da ekleyelim.

Renault ve Dacia

Renault ve Dacia, 24 - 27 Kasım tarihleri arasında geçerli olan Black Friday kampanyası kapsamında, 19 adet Renault Kadjar Black Edition ve 19 adet Dacia Duster Blackshadow çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı