Gazete Vatan Logo

Efe İtalyanları tehdit etti

'Beraber olduğum ünlüleri açıklarım...'

İtalya’da yeni bir televizyon programına çıkmaya hazırlayan Türk transeksüel, birlikte olduğu ünlülerin isimlerini açıklayacağını söyleyince kriz çıktı.



Yaklaşık 10 yıldan beri İtalya’da yaşayan Türk transeksüel Efe Bal, katılacağı televizyon programı öncesinde yaptığı açıklamalarla standala neden oldu. İtalyan basının “dünyanın en güzel, en çok kazanan ve en çok arzu edilen transeksüeli” olarak lanse ettiği 30 yaşındaki Efe, televizyon programında beraber olduğu ünlülerin isimlerini açıklayabileceğini söyledi. Pazarlama mezunu olan ve dört dil bilen türk transeksüel, “Müşterilerim arasında kariyer sahibi ve ünlü bir çok kişi bulunuyor. İsimlerini açıklayıp, bazı ünlü müşterilerimi titreteceğim” dedi.

Futbolcu da var

İnternet sitesi ayda 200 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini dile getiren Efe Bal, programla ilgili Corriere Della Sera gazetesine yaptığı açıklamada muşterileri arasında futbolcuların da bulunduğunu belirtti. Efe, İtalyan Seri A liginde oynayan bir futbolcunun kılık değiştirerek evine gelip kendisiyle beraber olduğunu söyledi. Lombardia Bölgesi’nde yayın yapan Antenna 3 ile bir yıllık anlaşma imzalayan transeksüel konuk yorumcu olarak ekrana çıkacak.

Haberin Devamı