Gazete Vatan Logo

Edremit Belediye Başkanı'ndan güldüren diyalog

Sosyal medyada fenomen olan belediyelerden Edremit Belediyesi'nin Başkanı Kamil Saka'nın yayınladığı bir fotoğrafa bir diğer sosyal medya fenomeninin verdiği cevap güldürdü.

Edremit Belediye Başkanı'ndan güldüren diyalog

Sosyal medyada ses getiren paylaşımlarıyla ve diyaloglarıyla dikkat çeken belediyelerden Edremit Belediyesi'nin Başkanı Kamil Saka, twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta "Güre Hizmet Binası'nda görevli personel arkadaşlarımızdan devam eden çalışmalarımızla ilgili bilgi alıyorum" ifadelerini kullanan Kamil Saka'ya sosyal medya fenomeni Furkan Sarıkaya, fotoğrafta bir tek kendisinin görünüyor olması nedeniyle "Personel arkadaşlar yıllık izinde galiba başkanım" diye laf atınca Kamil Saka'nın verdiği yanıt güldürdü. Saka, "Güre'de fazla personelimiz yok, fotoğrafı personel arkadaşımız çekti" yanıtını verdi.

Başkanın bu yanıtı bir anda paylaşımın altına gelen esprili yorumların da artmasına neden oldu.

İşte o yorumlardan bazıları:

Edremit Belediyesi, geçtiğimiz günlerde de bir duvar yazısıyla twitter gündemine oturmuş ve bu diyaloğa Sinop/Gerze Belediyesi'nin de "O duvar bizim" teziyle dahil olmasıyla sosyal medyada renkli görüntüler ortaya çıkmıştı. Hatta sonrasında duvarın Gerze'de olduğunu ispatlamak için Gerzeli vatandaşlar duvarın önünde selfie paylaşıp twitter'da yayınlayarak diyaloğun devamını sağlamışlardı.

Haberin Devamı