Gazete Vatan Logo
Magazin Ediz Hun'dan hayranlarına müjde

Ediz Hun'dan hayranlarına müjde

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Ediz Hun, Babalar Günü için özel bir etkinliğe katıldı. Usta sanatçı, eylül ayında bir dizi ile ekranlara tekrar gelebileceğini belirtti.

Ediz Hun'dan hayranlarına müjde

Ediz Hun, Ankara’daki bir AVM’nin etkinliğine katıldı. Oyuncu olma serüvenini anlatan Hun, 22 yaşındayken, “Belki kızlarla tanışırım” diyerek Ses Dergisi’nin düzenlediği yarışmaya katıldığını belirterek, "İlk defa 'Genç Kızlar' filmi ile beyazperdeye 'merhaba' dedim. 1975 yılına kadar 130 filmde yer aldım” dedi.

Yeni nesil oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'u beğendiğini dile getiren Ediz Hun, eylül ayında bir dizi ile ekranlara tekrar gelebileceğini ifade ederek, “Bu zamana kadar çok fazla dizi ve sinema teklifi geldi. Ancak ben sizlerin karşısına yaş almış olsam bile iyi bir karakteri temsil ederek çıkmak isterim. Sizler beni izlediğinizde 'Acaba Ediz'in ekonomik durumu iyi değil mi de bu rolde oynuyor?' demenizi istemem. Tabii ki artık yaşımız gereği baba karakterlerini canlandıracağız ancak o karakter de güçlü bir karakteri temsil etmeli” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz'ın 2018 yılında gösterime girecek olan filmi 'Arif v 216'da rol alabileceğinin sinyallerini de veren ünlü aktör, "Aşk evliliği mi mantık evliliği mi yaptınız?" sorusuna, "Aşk ve mantık birlikte olmalı” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"ONLAR YEŞİLÇAM’IN DÖRT YAPRAKLI YONCASI"

Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Türkan Şoray ve Filiz Akın'dan bahseden Hun, “Onlar Türk sinemasının dört yapraklı yoncasıdır. Hepsi çok güzel karakterlere can verdi. Artık hayat sizi uzak diyarlara sürüklüyor çok fazla görüşemiyorsunuz. Ancak her zaman bağlarımız devam ediyor” dedi.