Gazete Vatan Logo

Edirne Valisi Özdemir anjiyo oldu

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu: - "Sayın Valimiz 10 Kasım törenlerinden sonra bir rahatsızlığı olduğunu ifade etti. Doktorlarımız bir anjiyo yapmayı uygun gördü. Tüm tahlilleri ve anjiyosu çok şükür iyi çıktı

Edirne Valisi Özdemir anjiyo oldu

Edirne Valisi Günay Özdemir'e, kalbindeki ağrı nedeniyle gittiği hastanede anjiyo yapıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Kasım törenlerinin ardından kalbinde ağrı şikayeti olan Vali Özdemir'in hastanelerine başvurduğunu anlattı.

Özdemir'e tedbir amaçlı anjiyo yapıldığını ifade eden Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Sayın Valimiz bugün 10 Kasım törenlerinden sonra bir rahatsızlığı olduğunu ifade etti. Doktorlarımız bir anjiyo yapmayı uygun gördü. Tüm tahlilleri ve anjiyosu çok şükür iyi çıktı. Şu anda Sayın Valimizin sağlık durumu gayet iyi. Korkulacak herhangi bir şey yok. Takibimizdedir. Kendisi makam aracıyla geldi. Tahlillerini yaptık, EKG'sini çektik. Zaten önerilmiş bir anjiyosunun yapılmasının uygun olduğu düşünüldü, yapıldı ve çok şükür... Herhangi bir kalp krizi, herhangi bir şey, müdahale gerektirecek bir şey bulunmadı. Şu anda da sağlık durumu gayet iyi. Gözetim altında kalacak ve tedavisi hastanede devam edecek."

Haberin Devamı

Vali Özdemir'in kardiyoloji bölümünde tedavisi sürüyor.