Gazete Vatan Logo

Trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti

Edirne ve Bartın'da meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında refüje çarpan otomobil 100 metre takla attı. Kazada 2 genç olay yerinde feci şekilde can verdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 arkadaşıyla birlikte Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne Mahallesi’nden, Edirne’nin Keşan ilçesine gelmek üzere yola çıkan Gökberk Karasu (19) yönetimindeki 59 LG 557 plakalı otomobil, sürücünün iddiaya göre aşırı sürati ve dikkatsizliği sonucu Betonsa mevkiinde bulunan refüje çarparak takla atmaya başladı. Yaklaşık 100 metre takla atan araçta bulunan Gökberk Karasu ile arkadaşları İsmail Gürses (22) ve Hüseyin Özgünay (25), araçtan dışarı fırladı.

Hurdaya dönen araçta, sürücü Gökberk Karasu ile Hüseyin Özgünay feci şekilde can verirken, İsmail Gürses ise ağır yaralandı. Gürses, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olduğu ve doktorlar tarafından uyutulduğu öğrenilen Gürses’in Keşan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden Gökberk Karasu ile Hüseyin Özgünay’ın cesetleri ise olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Yunus Gür’ün incelemelerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Hurdaya dönen ve paramparça olan araç, olay yerine gelen çekici ile kaldırılarak otoparka götürülürken, hayatını kaybeden gençlerin yakınları ise Keşan Devlet Hastanesi’ne akın etti. Olayın görgü tanıkları, aracın çok süratli olduğunu ve kavşağı fark etmeyerek süratli bir şekilde refüje çarptığını söyledi.

Facebook'ta birlikte son fotoğrafları

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Gökberk Karasu kendisine ait Facebook hesabında 25 Ocak 2017 tarihinde düzenlediği kapak fotoğrafında, kaza yaptıkları araçta, hayatını kaybeden diğer arkadaşı Hüseyin Özgünay ile birlikte çektiği fotoğrafı paylaşmış.

Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

BARTIN'DA 3 ÖLÜ, 5 YARALI
Bartın'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Amasra ilçesinden kent merkezine giden Hulusi Esen idaresindeki 74 DB 666 plakalı yolcu otobüsü, Karaçay mevkisinde devrildi. İhbarın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Otobüs şoförü ile yolculardan Filiz Fırat, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 5 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Nurbol Kushpan (21), hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı