Gazete Vatan Logo

Ece Seçkin'in ödül mutluluğu!

Şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz gün Regenera Activia gecesi için Swissotel'de sahne aldı.

Ece Seçkin'in ödül mutluluğu!

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ece Seçkin, gecede şıklığı ile göz doldurdu. Sahne kıyafetlerini özel olarak diktirdiğini belirten Seçkin, gündelik hayatında da kıyafetlerine özen gösterdiğini söyledi.

Konser yoğunluğundan dolayı evine çok az vakit ayırabildiğini dile getiren Ece Seçkin, bunların tatlı telaşlar olduğunu ve bu yoğunluktan şikayetçi olmadığını ve şükrettiğini vurguladı.

Tüm ülkelerde en başarılı sanatçıların ödüllendirildiği DAF Bama Music Awards ödül töreninden ödül almaya hak kazanan Ece Seçkin, "Dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı sanatçı ve şarkıcılar olacak. Bu yıl 'Sayın Seyirciler' şarkımız ile Türkiye'den beni layık gördüler. Bu çok onur ve gurur verici bir durum. Çok mutluyum. Bu ödül benim için büyük bir motive kaynağı oldu" dedi.

Başarılı şarkıcı, ödül gecesinde sahnede Türk Bayrağı ile şarkı söyleyeceğini, bunu düşünmenin bile kendisini çok heyecanlandırdığı söyledi.

Ece Seçkin'in annesi Lale Seçkin, erkek arkadaşı Çağrı Terlemez ve erkek arkadaşının annesi Leyla Terlemez'de gecede Ece Seçkin'i izleyenler arasındaydı.

Haberin Devamı