Gazete Vatan Logo
Magazin Ece Seçkin'den İrem Derici hakkında şoke eden sözler!

Ece Seçkin'den İrem Derici hakkında şoke eden sözler!

Ece Seçkin: "İrem Derici'nin saçını başını yolasım geliyor"

Ece Seçkin'den İrem Derici hakkında şoke eden sözler!

Best FM’in konuğu olan Ece Seçkin, arkadaşım dediği İrem Derici hakkında konuştu.

“Aman Aman” isimli yeni şarkısı ve pembe renkli saçlarıyla gündemde olan Ece Seçkin, Best FM’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu oldu. Deli dolu tavırlarıyla ve dobra konuşmasıyla da tanınan şarkıcı ilginç açıklamalarda bulundu. Aralık ayından bu yana 120 adet konser veren Ece Seçkin, çok çalıştığını anlatırken Yasemin Şefik’in “Özel hayatın ne durumda sevgilin var mı?” diye sorunca şarkıcı tüm samimiyetiyle, “Evet var. Uçakta tanıştık.” dedi. Sevgilisinin ünlü biri olmadığını anlatan Ece Seçkin, “Seviyorum” diyerek canlı yayından aşkını ilan etti.

AJDA’YLA ZAMANSIZLIKTAN GÖRÜŞEMEDİK

İlk kez 2,5 yıl önce Ozan Doğulu’nun “130Bpm” albümünde müzik severlerle buluşan Ece Seçkin, Ajda Pekkan hayranı olduğunu anlatarak; “Ajda hanım beni beğenmiş. Hatta görüşmek istedi. Ancak ikimizin de yoğun programı nedeniyle yan yana gelemedik” dedi.

YENİLERİN GELMESİNİ İSTEMİYORLAR

Ece Seçkin’in müzik dünyasında kendisini birilerine benzetmeleri hakkında şöyle bir yorum yaptı; "Yenilerin gelmesini istemeyen birileri var. Erkekler de bunu pek görmüyorum ama kadınlarda çok görüyorum. Bir çok kişiden bahsediyorum. Benden sonra gelecek olanlara da yapacaklar. İleride ben de yaparım! Beni birilerine benzetiyorlar. Benzetsinler ama şarkı okuyamıyor demesinler.

Haberin Devamı

” İREM DERİCİ’NİN SAÇINI BAŞINI YOLASIM GELİYOR"

Best FM’de Yasemin Şefik’in sorularını cevaplayan Ece Seçkin, kendisi gibi yeni şarkıcıların arkadaş olmasıyla ilgili olarak ise “İrem de üniversite mezunu bir kız. Aynı masada oturup konuşabiliyoruz. Zaten İrem arkadaşım. Onun şarkısı 100 milyon tıklanmış benim ki 100 milyona gelmek üzere böyle olunca İrem’in saçını başını yolasım gelmiyor değil. (kahkahlar atıyor.) Çok güzel şarkılar seçiyor. Sosyal mecralarda yükseliyor. Listelerde bir numara oluyor. Kıskanıyorum. Ama arkadaşım.” dedi.