Gazete Vatan Logo
Magazin Ece Erken plakasını değiştirdi!

Ece Erken plakasını değiştirdi!

Ece Erken otomobilinin plakasını değiştirdi. Ece Erken plakasını değiştirdikten sonra açıklamalarda bulundu. İşte Ece Erken'in o açıklaması ve plakasını değiştirmesinin sebebi...

Ece Erken plakasını değiştirdi!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Fethullah Gülen’i çağrıştırdığı için tüm ‘FG’ serisi plakaları iptal etmişti. Darbe girişimini yapmakla suçlanan Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’in baş harfleri olan FG plakalarının kaldırılması kararı, kamuda uygulamaya koyuldu. Ardından aralarında ünlülerin de bulunduğu bazı kişiler otomobiline ‘TC’ plakası almaya başladı. Bu isimlerden biri de sunucu Ece Erken oldu.

‘MİLLİYETÇİLİK RUHUMLA ÇOK UĞRAŞTIM’

Sabah gazetesine konuşan Erken, şöyle konuştu: “Yaşadığımız darbe girişimini unutmamak için gururla taşıyacağım bir plakam olsun istedim. Milliyetçilik ruhumla çok uğraştım ve sonunda TC plakamı alabildim.”

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken (d. 11 Mayıs 1978, Çorlu), Türk televizyon sunucusudur.
Baba tarafı Samsun'ludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.
Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir ara ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.
atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Fakat 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. Annesi ile birlikte İstanbul, Maslak'da yaşamaktadır. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı programı sunmuştur.
Şubat 2015 itibarı ile TRT 1'de yayınlanmakta olan İyi Fikir programının sunuculuğunu yapmaktadır

Haberin Devamı