Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Yaşar sahnede büyüledi!

Ebru Yaşar sahnede büyüledi!

'Haddinden Fazla' isimli albümüyle yaz sezonuna damgasını vuran Ebru Yaşar, albüm sonrası ilk Kıbrıs konserini önceki gece gerçekleştirdi. Sahnede fırtına gibi esen şarkıcı, Canan Yaka imzalı kostümüyle izleyenleri büyüledi.

Ebru Yaşar sahnede büyüledi!

Girne'deki Skull King Casino'da sahne alan Ebru Yaşar, programına, 'Nasıl Uyuyorsun' şarkısıyla başladı. Türk Sanat Müziği'nden arabeske, poptan halk müziğine uzanan geniş bir repertuvarla 500 kişiyi doyasıya eğlendiren Yaşar, açıklamalarıyla da dikkati çekti.

Günümüzde albüm yapmanın maddi ve manevi olarak güç istediğini belirten ünlü şarkıcı, dijitalleşme ve çabuk tüketilme sebebiyle herkesin 'single'larla hayatını sürdürdüğü söyledi. 'Haddinden Fazla'nın satışları için dinleyicisine teşekkür eden Yaşar, "Artık albüm yapmak da, satmak da zor. Çok şükür bu yılın en çok ilgi gören albümlerinden biri olduk" ifadelerini kullandı.

Seyirciler arasından gelen "Bir Tarkan dinliyoruz bir de sizi" cümlesini duyan güzel şarkıcı, gülerek "Bir Tarkan bir de ben. Çok şükür" dedi ve Tarkan'ın, 'Yolla' isimli şarkısını da seslendirdi.

BİR SAAT FOTOĞRAF

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ebru Yaşar, son klibini çektiği 'Ben Ne Yangınlar Gördüm' isimli şarkısını tüm izleyicilerle birlikte seslendirdi. Yaşar, konser bitiminde yanına gelip fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadı ve bir saat boyunca hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı