Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Şallı bu sefer susmadı!

Ebru Şallı bu sefer susmadı!

Ebru Şallı geçtiğimiz gün Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde boy gösterdi. Çağla Şikel ve Özge Ulusoyda kadrodaydı. Podyum sonrası ünlü güzeller sessizliklerini bozdular

Ebru Şallı bu sefer susmadı!

Modacı Cengiz Abazoğlu, Haute Couture 2017 koleksiyonunu, önceki gün Shangri- La Bosphorus Otel'de gerçekleştirdiği defileyle tanıttı. Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yararına gerçekleştirilen defilede Çağla Şıkel, Ebru Şallı ve Özge Ulusoy baş manken olarak podyuma çıktı.

Podyuma çıkmak üzereyken düşmekten kıl payı kurtulan Ebru Şallı, "Cengiz sanatını konuşturdu ama ben de nazara geldim. Düşseydim ayağım burkulabilirdi" dedi.

Geçen günlerde sosyal medyaya düştüğü iddia edilen ikinci çıplak fotoğrafı hakkındaki sorulardan kaçan Ebru Şallı, sonunda pes edip konu hakkında açıklama yaptı.

Ebru Şallı "Gerekli tüm yasal yollara başvuracağım. Hukuki mücadelem sonuna kadar sürecek. Sosyal medyada benim hakkımda ortaya atılan iddialara pes diyorum. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

Sosyal medyada Cem Yılmaz'ı takibi bırakması da hatırlatılan ünlü model, "Cem hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

ÖZGE ULUSOY VE ÇAĞLA ŞİKEL:

Geçen haftalarda Hacı Sabancı ile olan ilişkisini noktalayan Özge Ulusoy, "Hayatımda her şey çok güzel. Şu sıralar yalnızca işlerime konsantreyim" dedi.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy'un yakın arkadaşı Çağla Şikel ise sohbete katılarak "Üzmeyin benim arkadaşımı bu sorularla" diyerek Ulusoy'un imdadına yetişti.

Defilede kaslı vücuduyla dikkat çeken Çağla Şikel’in zayıfladığı ise gözlerden kaçmadı.

Çağla Şikel Hülya Avşar’ın programında söylediği “Emre ile boşanmak istemezdim” sözlerine açıklık getirdi.

Çağla Şikel Hülya Avşar’ın programında söylediği “Emre ile boşanmak istemezdim” sözlerine açıklık getirdi.