“Ailece” sporun temelleri burada atıldı

Uzun soluklu ve zor bir hazırlık süreci sonrası 15 Eylül’de Beden Atölyesi olarak yeni mekanımızın kapılarını açtık. Açılış oldukça keyifli ve duygu doluydu benim için, çünkü hayalime bir adım daha yaklaşmıştım.

Haberin Devamı

Tüm velilerim, arkadaşlarım, öğrencilerim ve muhteşem ekibim yanımdaydı. Ekibim ve ben açılışın telaşını henüz atlatamamışken, açılıştan sonraki ilk organizasyonumuzu da geçtiğimiz cumartesi günü mutlulukla sonlandırdık.

Bu muhteşem organizasyonun temelleri bir yaz günü PlaydateTurkey’in yaratıcısı Meltem Bicioğlu ile şantiyede buluşmamızla birlikte atıldı. Ben bir blogda tesadüfen Playdate ile tanıştığım gün, Meltem Hanım ile beni hemen irtibata geçiren Esra Oruç’a buradan ayrıca sevgilerimi iletmek istiyorum.

Bir yaz günü Beden Atölyesi’nin Caddebostan şantiyesinde ortaya çıkan etkinliğimizi buradan yazarken inanın içim içime sığmıyor. Playdate ile Beden Atölyesi Aile Hareketi öyle enerji dolu geçti ki, tüm yorgunluğumun yerini mutlu bir huzur hali aldı.. O gün anneler pilates yaptı, çocuklar jimnastik. Sonra kocaman bahçemizde aylarca hangi trambolini almalıyım, hangi golf oyunu alınmalı, hangi renk masa olsun, çimler nasıl olmalı diye düşünüp durduğum her şeyin, anneler ve çocuklar ile dolduğunu görmek “İyi ki elimden geleni yapmak için uğraşmışım” dedirtti.
Annelerden aldığım güzel yorumlar, çocukların mutluluğunu görmek, aylardır ustalar ile tükettiğim enerjimin bana geri dönmesini de sağladı.

Lafı çok uzatmadan, buradan öncelikle PlaydateTurkey yaratıcısı Meltem’e ve “Beden Atölyesi Aile Hareketi” ne katılan tüm blogger annelere teşekkür etmek istiyorum. Çünkü pes etmeye yakın durduğum bir anda geldiğiniz ve enerjiniz, güzel yüreğinizle hayatın çok güzel olduğunu hatırlattığınız için...

En kısa sürede yeni bir etkinlik ile bir araya gelmek dileğiyle herkese kocaman sevgiler...

www.bedenatolyesi.com

DİĞER YENİ YAZILAR