Hareket Büyüdü!

Bundan 5 yıl önce her zaman gururla söylediğim cahil cesaretim sayesinde Beden Atölyesi dünyaya geldi. Yıllardır binlerce çocuğu cimnastik ile tanıştırdı.

Haberin Devamı

Bu süreçte aileler, özellikle anneler istediler ki biz de eş zamanlı spor yapalım. Ben de hep keşke daha önce düşünebilseydim bunu, keşke yapabilseydim dedim içimden...Ama imkanlarımız kısıtlıydı. Kolay değildi hem kocaman bir yere sahip olup, hem herkesi mutlu edebilmek. O zamandan beri bu en önemli hedeflerimden biri bu oldu.

Bir yandan kendi eğitimlerime devam ederken, bir yandan Beden Atölyesi'nin eğitimlerini organize edip yürütüyordum. Hayatımın bana kalan kısmında ise büyümek, daha çok aileyi sahiplenmek için mekan arayıp durdum. Yorulmadan, durmadan...

"Hayaller gerçekleşmek için vardı" sadece çaba istiyordu. Güzel, ferah bir alan bulabilmek için bakmadığım yer, girmediğim şantiye kalmadı. Ve bu Temmuz ayında birden bire hiç aklımda olmayan bir yer resmen kendisi geldi bana.

İşta burası Caddebostan! 2 aydır yoğun, stresli ama bir o kadarda heyecanlı bir şekilde çalışıyoruz. Çok zor anlar geçti, ben hayata dair birçok şey daha öğrendim. Daha da büyüdük, daha da güçlendik. El emeği göz nuru bir yerimiz daha oldu. Şimdi burası bir Aile mekanı... Minik öğrencilerim spor yaparken, anneler babalar dilerse spor yapacak, dilerse cafemizde kahvelerini yudumlayacak. Doğum günleri spor dolu kutlanacak. Caddede özgür vakit geçirmek isteyen anneler bebeklerini bize emanet edecek.

15 Eylül pazar günü herkesi heyecan ve mutluluğu paylaşmak için açılışımıza bekliyorum...
Hedefler ve hayaller uğruna geçen 5 yıldan sonra mutlu son!

15 Eylül 2013
12:00-17:00
www.bedenatolyesi.com

DİĞER YENİ YAZILAR