Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Gündeş ne yapacak?

Ebru Gündeş ne yapacak?

Amerika’daki davada itirafçı olan Reza Zarrab’ın ardından gözler eşi Ebru Gündeş’e çevrildi. ‘Boşanacak mı?’, ‘Sahnelere ara verecek mi?’, ‘Yalıdan taşınacak mı?..’ İşte Gündeş ile ilgili merak edilen soruların yanıtları

Ebru Gündeş ne yapacak?

BOŞANMAKTA KARARLI Şubat 2010’da Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş bu hafta avukatıyla bir araya gelecek. Kamuoyuna ‘Boşanıyoruz’ şeklinde bir açıklama yapacağı öğrenildi.

TEKTAŞ KALDI Savcılık, Reza Zarrab’ın mal varlığına el konulmasına karar verirken eşi Ebru Gündeş’i ise evlilik sözleşmesi kurtardı. Şarkıcıya eşinden geriye sadece doğum günü ve evlilik

yıl dönümleri hediyesi olan

mücevherler kaldı.

YURT DIŞINA GİTMİYOR Gündeş’in kızı Alara ile oturduğu Kanlıca’daki ikiz yalı da el konulan mallar arasında. Ebru Gündeş taşınma iddialarının aksine yalıda oturmaya devam ediyor. Yurt dışına yerleşeceği söylentileri de doğru değil.

İŞLERİ ARTTI Sahne çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Şişli-Günay’da 20 program yapacak olan Gündeş, gecesi 100 bin TL’den toplam 2 milyon kazanacak. Yılbaşında KKTC’deki Cratos Otel’de sahneye çıkacak. Gündeş, düğün yılbaşı gibi ekstralardan ise 250 bin TL kazanıyor. 2018 yazı için de şimdiden 35 konser anlaşması yaptı.

KARİYER KORKUSU Yaşanan krizi, 21 yıllık kariyerine hasar vermeden atlatabilmek için profesyonel yardım alıyor.

Haberin Devamı