Savulun rockstarlar geliyor!..

Dün, "Hafta sonuna dek beni unutun" dediysem, geceleri kastettim, sayfaları değil tabii. Yatağım beni pek sevdi, bırakmaya yok niyeti. Hazır babam da buradayken biraz takviye edeyim diyorum bünyeyi

Haberin Devamı

Dün, "Hafta sonuna dek beni unutun" dediysem, geceleri kastettim, sayfaları değil tabii. Yatağım beni pek sevdi, bırakmaya yok niyeti. Hazır babam da buradayken biraz takviye edeyim diyorum bünyeyi.

Hayatımda yemediğim kadar meyve tüketiyorum. Kırk yıl yemesem aklıma gelmez meyve, şimdi çantamda!.. Bir saat arayla elma, portakal ve muz yiyorum, ki hiç sevmem kendilerini.

Sanmayın ki hastalığımın tek sebebi gripti. O, suyun yüzündeki. Derinde ne var peki?.. Düzensiz beslenme ve bol üzüntü!.. Üzüntü kısmını geçiyorum; beslenme konusunda bir iki kelam etmeden duramayacağım ama... Salça ekmekle büyüdük ne de olsa, düzensiz beslenme çocukluktan miras bana. Bu mirasa, uykusuzluk ve bol alkol de eklenince haliyle çatladı bünye. Neyse sıkmayayım şimdi sizi hastalıkla. Bol bol dua gönderin bana.

Kendim popo büyütüyorum diye, sizin popolarınızı unutmuş değilim. Allah biliyor ya, çarşambanın bereketini gördükçe içim içimi yiyor. Baksanıza şu yan sayfaya, herkese göre bir eğlence var.

Ben gidemesem de size "İlle de gidin" diyeceğim yerler de...

Önce bir haber, sıcağı sıcağına...

Sanmayın ki bu ülkede sadece popstar yarışmaları düzenleniyor. Geleceğin rock yıldızlarının da kendilerini gösterebilecekleri bir platform var çok şükür. Öyle TV'lerden milyonlara ulaşamasa da...

Roxy Müzik Günleri'nden bahsediyorum. Hani Teoman, Kurban, Replikas, Direc-T gibi pekçok grup ve rock yıldızının müzikseverlerle buluşma vesilesi olan yarışma... Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Tuborg Roxy Müzik Günleri dün gece, malum sebeplerden ötürü katılamadığım bir partiyle başladı. Eğer "Benim de söyleyecek bir çift sözüm, tek yürek grubum var" diyorsanız katılın bu yarışmaya.

Nasıl olacak diyenler bu tarafa:

Toplanın bir odaya veya kiralayın bir stüdyo, kendi bestelerinizle doldurduğunuz demo CD'leri atın cebe, müzik tarzınızı ve grubunuzu anlatan tanıtım yazısını da ekleyip 21 Mart-8 Nisan tarihleri arasında Roxy Kulüp Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu adresine postalayın.

Kaan Yüceil (Roxy Club), Taner Öngür (Moğollar), Dinç Toğrol, Murat Hasan (Müzisyen), Güven Erkin Erkal (Radyo D), Ömer Ahunbay (Elec-Trip Records), Şafak Ongan (Dream TV), Hakan Tamar (NME), Mehmet Tez (Aktüel), Melis Danişmend (Radikal), Nilhan Durmuşoğlu (Basatap) ve Selim Göncü'den (Türk Tuborg-Carlsberg) oluşan jüri sizi beğenirse ne ala. 11-12 Nisan'daki elemelerin ardından, finaller 9-12 Mayıs'ta. Hadi, doğru beste yapmaya!.. Tabii önce aşık olmaya...:)

Drew'in bu gece tavsiyeleri
Flört'çüler Kadıköy Shaft'a
Karşının rock kalesi Shaft Club, bu gece Flört'çülere ev sahipliği yapıyor!.. Durun canım flört dediysek öyle birbirini ayartmakla ilgisi yok. Grubun adı bu. Ozan Kotra, Çağatay Kehribar, Sencer Özbey ve Ataç Ülker biraraya gelmiş, kendilerine bu ismi uygun görmüş. Cemiyette Pişiyoruz diye bir de albüm yapmış. Hiç dinleme fırsatım olmadı ama Shaft'ta çıkıyorlarsa vardır bir hikmeti. Benden demesi. Giriş, bir bira dahil 10 YTL.

(Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13, Kadıköy, Tel: 0216 449 05 90)

Unutamayanlar Hayal'e
Evimin bir odası, yani Beyoğlu Hayal Kahvesi, Rock And Dark kapsamında her ay ünlü bir grubu ağırlıyor. Bu ayın konukları Gece Yolcuları bu gece 23.00'ten itibaren Hayal'de... Hani klipleri var; bir arabanın içine doluşmuş, geceye direksiyon sallarken bir yandan da haykırıyorlar: "Unut beni sevgiliiiiimmm, beni unutmuyoruuuummm." Gidin, benim için de haykırın. Belki duyar...:) Giriş, bir yerli içki dahil 10 YTL. (Büyükparmakkapı Sok. No: 16, Tel: 0212 244 25 58)

Gecelerin en yenisi Balans'ta Kangroove
Hastalığım dolayısıyla kaçırdığım onlarca açılıştan biri de cumaları Teoman'ın çıkacağı gecelerin en yenisi Balans idi... 14 Şubat'ta Sertab Erener'le aşıkları eğlendiren mekanda bu gece 22.30'da Kangroove çıkıyor. R&B, funk, hip-hop çalıyor, şarkılara sadık kalmayıp doğaçlama da yapıyorlarmış. Ama asıl sürpriz cumaya. 80'leri Relax'la sallayan Frankie Goes to Hollywood geliyor Balans'a. Şimdiden duyurayım, ayrıntılı bilgiler yarına... Yarına çok var, bu gece kudurayım diyorsanız giriş 10 YTL. (Balo Sokak No: 22 Beyoğlu, Tel: 0212 251 70 20)

DİĞER YENİ YAZILAR