Sesi de ortada mihrabı da...

Geçen gün ‘gecelerde eski bereketi’ başlıklı yazıda Yeliz’i de sıkıştırdım ya satır arasına. Akşamına aradı, teşekkür etmek için. Meğer abisi de köşenin müdavimlerindenmiş

Haberin Devamı

Geçen gün ‘gecelerde eski bereketi’ başlıklı yazıda Yeliz’i de sıkıştırdım ya satır arasına. Akşamına aradı, teşekkür etmek için. Meğer abisi de köşenin müdavimlerindenmiş. ‘VATAN’da bir kız var, seni yazıp duruyor, maaşlı mı tuttun onu’ diyormuş. Latife etmiş tabii.

Böyle düşünenler varsa da aydınlatmak gerek ama... Yeliz’in benim desteğime ihtiyacı yok, sesi de mihrabı da ortada.

Hem bazı sesler var ki (bazı mekanlar gibi) defalarca yazılmayı hak ediyor.

Yeliz de onlardan.

Malumunuz, yılların acısını çıkarmakla meşgul şu ara. Her gün bir kanalda maşallah, bir de mekan değiştiriyor.

Adını sık anmamın nedeni biraz da bu. Her nerede çıkıyorsa yazıyorum ki, kaçırmayın müzik ziyafetini.

Bugünden itibaren her cuma da Tepebaşı’ndaki Kokosh’ta olacak. Bir süre öncesine kadar Asmalı Meyhane olarak hizmet veriyordu burası, Al Jamal’ın alt katı.

Bir aylık tadilat sonrası yenilendi.

Geçen akşam teftiş için uğradım derttaşım Ergunum’a (Yıldız). Yine o işletiyor. Baktım bar yenilenmiş, DJ locası yapılmış, önceki halini hatırlayanlar değişikliklere hazır olsunlar. 8 çeşit mezeyle başlıyor gece Kokosh’ta. Halep usulü mercimek köftesi, fındıklı ve kayısılı humus, ıspanak sote vs... Ardından mücver ve yufkalı köfte geliyor. Ana yemeklerde de ızgara var. Et seçerseniz saçta sunuluyor. Meyveler de ayrı tabaklarda, her birine kürdan saplanmış ama kürdanlar jelatininde.

Belli ki hijyen dostu var mutfakta.

Cumartesi Pınar&Cihat eğlendiriyor eskiden olduğu gibi. Cumaları da Yeliz’e emanet sahne. Ferhat Göçer’in remiksleyip berbat ettiği Yalan şarkısını bir de ‘sahibinin sesi’nden dinlemek isterseniz gidin bu gece.

Benden duymuş olun, Şarkı Söylemek Lazım’ın yarışmacılarından Helin Avşar ve Yeliz’in koçluğunu yaptığı Semih Saygıner de orada. Yemekli, limitsiz içkili eğlencenin bedeli 80 lira.
(0212) 293 25 47

Küçük Akkaş’ın ilk partisi

Bugünlerde yolu Etiler’e düşenler orada da bir Kokosh tabelasıyla karşılaşacak. Eski Sherwood’un orada. Evet şu sıra iki Kokosh var gecelerde. Ergun’lu olan Tepebaşı’nda. Etiler’deki Kokosh da -şimdilik- club’çıların hizmetinde. Köşebaşı’nın ortaklarından Ali Akkaş’ın küçük oğlu büyümüş de partiler organize etmeye başlamış. Yaa...

Okan Akkaş&Uraz Kaygılaroğlu imzası taşıyan partilerden ilki Marbles Party Vol. 1 adıyla bu gece Etiler Kokosh’ta. Okan’ın ilk sınavını vereceği gecenin sürprizi davul şov. Sadece yakın çevrelerini çağırmışlar ama derdi eğlenmek olan herkesi bekliyorlar. 04.00’e kadar tepinecek yer ararsanız giriş 20 lira. İlk içki de onlardan.

‘Erkek aklı bu değil’

Dün bir mekanda Bay X’in ‘erkek aklı’yla beni duvara dönük oturttuğunu yazdım ya... Özer Atayolu, bunun görgü kuralına uygun olmadığını belirterek, duruma itiraz etmiş:

“Sosyal masa adabında hanımlara güzel ve açık görüntü veren yer ayrılır ki, erkek kendine güvensizliğinden, refakatteki hanımın çevresine bakmasını kıskanıp duvar seyrettirmesin. Erkek aklı bu değil.”

Her erkeğin aklı başka işliyor demek ki.

Siz aklınıza mukayyet olun Özer Beyciğim. Ben de çok özel bir parti için Kartalkaya yollarına düşeyim.

‘Beyaz’la vedalaşıp geleceğim. Bekleyin.

DİĞER YENİ YAZILAR