Gazete Vatan Logo
Magazin Ebesi olurum

Ebesi olurum

Bengü’nün düğününe ünlü isimler adeta akın etti. Çağla Şıkel yakın bir arkadaşının doğumuna girdiğini o yüzden düğüne son anda yetiştiğini belirterek, “Bengü’nün de ebesi olurum. Harika bir his” dedi.

Ebesi olurum

ŞARKICI Bengü (39) ile 1.5 senedir birlikte olduğu Selim Selimoğlu’nun (39) Raffles Otel’deki düğünü eğlence dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Çağla Şıkel beyaz transparan elbisesiyle en şık isimlerdendi. Düğüne zor yetiştiğini belirten ünlü manken “En yakın arkadaşım doğum yaptı. Annesi yetişemedi doğuma ben girdim. Onu doğurttuk. Kucağına bebeğini aldı, ben de düğüne geldim. Ebelik yaptım yani. Manken olmasaydım kesin ebe olurdum. Harika bir duygu. Bengü huzurlu bir birliktelik yaşıyor. Düğün sonrası güzel haberi bekliyoruz. Onun da ebesi olacağım. Artık alıştım” dedi.

Aşk diliyorum

Bengü’nün uzun yıllar vokalistliğini yaptığı Kenan Doğulu düğünde nikah şahidiydi. Eşi Beren Saat’le birlikte gece boyunca dans eden, şarkılar söyleyen Doğulu “Canım kardeşim Bengü’ye hayat boyu mutluluklar diliyorum. Aşkla, sağlıkla, saygıyla, sevgiyle ve hoşgörüyle bir ömür mutlu olsunlar inşallah. Selim kardeşimi de tebrik ediyorum” dedi. Beren Saat düğünden bir pozlarını “Yeah i love” (Evet, seviyorum) notuyla paylaştı.

Haberin Devamı