Gazete Vatan Logo

EBA kurs öğrencilerin yoğun ilgisini görüyor!

EBA Kurs geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede on milyondan fazla öğrenciye ulaşarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmaktadır. EBA Kurs erişimi kolay bir sistem olup öğrencinin oldukça faydalanacağı bir sistemdir. EBA Kurs giriş için yapmanız gereken işlemleri sizler ile bu yazımızda paylaştık.

EBA kurs öğrencilerin yoğun ilgisini görüyor!

Eğitim sisteminde yapılan değişikliklerin bir çoğunun amacı öğrencilerin eşit kulvarlarda sınavlara hazırlanması ve girmesidir. Durumu olan olmayan tüm öğrencilerin aynı eğitimi alabilmesini amaçlayan bakanlar kurulu verdiği 2015 teki bir kararla bu amacına uygun bir karar verdi. 2015 yılında dershanelerin kapatılmasına karar veren bakanlar kurulu vermiş olduğu bu karar doğrultusunda verdiği süre içerisinde tüm dershanelerin kapatılmasını sağladı. Ülke içindeki eğitim sisteminin adaletli bir sistem olmasını ve eğitimin hak olduğunu düşünen bakanlar kurulu önemli bir detayı da gözden kaçırdı. Yıllardır eğitim sisteminin içerisinde yer alan dershaneler eğitim sisteminin önemli bir payını oluşturmaktaydı. Dershaneler kapatılınca sistemde büyük bir açık ortaya çıktı.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her ne kadar okuldaki eğitim daha da kaliteli bir hale getirilmiş olsa da sınıfın mevcudu sebebi ile öğrenciler anlamadığı konu için öğretmenleri ile her zaman bire bir görüşememektedir. Bu sebep ile beraber öğretmenler de her zaman öğrencinin anlamadığı konuları pekiştirmesine yardımcı olamamaktadır. Bu durumda eğitim sistemindeki dershanelerin yokluğunu aratmaktadır. Dershanelerin yerini tutacak olan aynı zamanda ücretsiz olarak verilen bir eğitim sistemi oluşturulan Milli Eğitim Bakanlığı bu açığı kendisi kapatmaya karar vererek oldukça başarılı bir sisteme imza attı. Eğitim Bilişim Ağı olarak bilinen EBA Kurs sayesinde artık öğrenciler ücretsiz bir şekilde online olarak eğitim desteğinden yararlanabileceklerdir. EBA Kurs öğrencilerin her zaman ulaşabileceği bir sistem olmak ile birlikte aynı zamanda durumu olan olmayan tüm ailelerin çocukları için bulunmaz bir nimettir. EBA Kurs uzman eğitimci kadrosu ve gönüllü yayın evlerinin sağladığı kaynaklar ile beraber oldukça geniş kapsamlı bir bilgi havuzudur. Bu bilgi havuzundan yararlanmak isteyen öğrencilerin yapmaları gereken işlemler ise oldukça basit ve kolaydır. Öğrenciye ezberci eğitim sistemini unutturan EBA Kurs aynı zamanda öğrenciye araştırmacı bir kimlikte sağlamaktadır. Öğrencilerin aynı zamanda birbirleri ile de bilgi paylaşımında bulunacağı bu sistem öğrencinin öz güvenine de katkı da bulunmaktadır. EBA Kurs online bir hizmet olup öğrencilere ücretsiz bir şekilde verilen önemli bir eğitim desteğidir. EBa Kurstan faydalanmak isteyen öğrenciler internet bağlantısının olduğu herhangi bir bilgisayardan ya da akıllı cep telefonundan resmi EBA Kurs un web sayfasına girmelidirler. Bu erişimi sağladıktan sonra öğrenciden giriş için T.C kimlik numarası ve eğitim gördüğü okuldan yetkili öğretmen tarafından verilen EBA şifresini istenilen uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra giriş butonuna tıklayın. Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ara sınıf iseniz seçeceğiniz beş ders ile beraber hafta da 12 saat EBA Kurs tan faydalanabilirsiniz. Eğer sınava hazırlanan bir öğrenci iseniz seçeceğiniz altı ders ile beraber haftada 18 saat ders imkanından yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı