Gazete Vatan Logo

E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları!

Sosyal Güvenlik Kurumu e-SGK sanal hizmetleri ile SSK Bağkur sorgulama artık elektronik ortama taşınıyor. Güncel SSK ve Bağkur sigortası mükellefi vatandaşlar elektronik ortam üzerinden SSK Bağkur sorgulama işlemi ile güncel sigorta hizmet dökümünü alabilme şansını yakalıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK Bağkur sorgulama hizmeti elektronik ortam üzerinde gerçekleştirilebiliyor.

E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye’nin en çok işlem gerçekleştirilmekte olan devlet kurumu pozisyonunda yer alıyor. Özellikle de modern toplum yaşantısı içerisinde her vatandaşın en doğal hakkı olan sosyal güvenlik hizmetlerini ve sağlık güvencesi hizmetlerini sunan sigorta kurumlarını çatısı altında bir araya getiren Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşın yoğun işlem trafiğinde hizmet vermekte olan bir devlet kurumudur. Özellikle vatandaşın sigorta işlemlerinin dışında bilgi edinme hakkı kanunu kapsamındaki sigorta bilgileri güncel tablosunun öğrenilebilmesi için SSK Bağkur sorgulama gibi özel hizmetler sunuluyor. Türkiye’de internet teknolojilerini en aktif şekilde kullanan kamu kurumu pozisyonunda yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK hizmetleri ile birlikte hem Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri hem de Bağkur sigorta mükellefleri güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini en güncel ve ayrıntılı şekilde öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern çağında son derece yoğun eve sık bir şekilde kullanılmakta oan bu elektronik hizmetler için özel web siteleri oluşturuluyor.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Gelişen teknoloji ile birlikte elektronik ortama son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilme şansını yakalayan vatandaşlar dakikalar içerisinde güncel sigorta döküm bilgilerini alabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu kapsamda dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmetleri aracılığı ile hem SSK mükellefleri hem de Bağkur sigorta mükellefleri güncel sigorta bilgileri dökümünü alabilmek için gerçekleştireceği SSK Bağkur sorgulama işlemlerini yoğun sıra bekleme sorunun ve gereksiz bürokrasi işlemlerinin gerçekleştirilmek durumunda olunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu il ve ilçe müdürlüklerine gitmek yerine sanal teknoloji hizmetlerini kullanarak daha hızlı ve daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de kamu kurumları arasında internet teknolojilerini en aktif şekilde kullanan başlıca kamu kurumu pozisyonunda yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde yer alan e-SGK uygulamaları ile SSK Bağkur sorgulama işlemleri artık dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşların son derece pratik ve kolay bir şekilde internete erişim sağlayabildiği her yerden kullanabilmekte olduğu SSK Bağkur sorgulama hizmet uygulaması ile SSK sigortalısı ve Bağkur sigortalısı kendi sigorta sistemine göre en güncel sigorta durum bilgisini alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sigorta hizmetleri dahilinde vatandaşların daha modern ve daha kaliteli hizmetler alabilmesinin sağlanabilmesi amacı ile yoğun şekilde kullanılmakta olan e-SGK uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde son derece pratik bir şekilde SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilme imkanına sahip olunabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK portalı hizmetleri ile birlikte Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağkur hizmetleri dahilinde mükelleflik ile ilgili olarak ayrıntılı dokümanlara internetten SSK Bağkur sorgulama hizmeti ile ulaşabilme şansına sahip olunabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde yer alan dijital hizmetleri sayesinde artık SSK Bağkur sorgulama işlemleri internete erişim sağlanabilen her yerden ve en önemlisi de günün herhangi bir saatinde gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı