Gazete Vatan Logo

E-SGK hizmeti ile SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını gerçekleştirebilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı hizmetlerini kullanarak, internette SSK Bağkur sorgulama yapılabiliyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri internette online SSK Bağkur sorgulama işlemini haftanın 7 gün 24 saat yapabiliyor. İnternette SSK’lılar ve Bağkur’lular tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.

E-SGK hizmeti ile SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını gerçekleştirebilirsiniz!

Türkiye’de her geçen gün daha popüler bir şekilde kullanılmaya başlanan mobil akıllı cihaz ürünleri ile birlikte artık internet erişiminin bulunulan her noktadan söz konusu haline gelmesi, internet kullanımları açısından toplum genelinde oldukça yüksek seviyelere ulaşılmasına neden oluyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl dünyasında internetin insanlara ihtiyaçlarını karşılama konusunda veya işlemlerini gerçekleştirebilme konusunda sağladığı önemli fırsatlar ve kolaylıklar bilindiğinden Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları tarafından kamu hizmetlerinde de yararlanılabilmesi amacıyla dijital uygulamalar sunuluyor. Bu çerçevede de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından elektronik platform üzerinde hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamaları vatandaşlara online SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilme şansı veriyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde kamu hizmetleri ve uygulamaları alanında internet teknolojilerini son derece etkin ve aktif bir şekilde kullanmakta olan başlıca kamu kurum ve kuruluşları arasında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından internette oluşturulan e-SGK ağı uygulamaları vatandaşların sigortalılık ve emeklilik işlemleri hususunda son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri tarafından SSK Bağkur sorgulama işlemleri konusunda da Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı uygulamaları oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Çünkü günümüzde SSK ve Bağkur mükellefleri Sosyal Güvenlik Kurumu’nun il veya ilçe teşkilatlarına giderek reel işlem kanalları aracılığı ile SSK Bağkur sorgulama işlemini yapmayı tercih etmesi durumunda neredeyse tüm gününü alabilecek sıra bekleme ve yoğun bürokrasi işlemleri ile mücadele etmek durumunda kalmaktadır.

Haberin Devamı

Ancak internet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamalarını kullanan Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükellefleri ve Bağkur mükellefleri online SSK Bağkur sorgulama işlemini sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliyor. Üstelik SSK ve Bağkur mükellefleri hem 4A hem de 4B hizmet dökümü bilgilerini alabileceği bu SSK Bağkur sorgulama işlemini yapabilmek için internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden, internetteki e-SGK ağı uygulamalarına erişim gerçekleştirebilmeleri yeterli oluyor. Bu şekilde günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde SSK ve Bağkur sigortalılıklarına ilişkin olarak ayrıntılı döküm almak isteyen sigorta mükellefleri tarafından e-SGK ağı uygulamaları kullanılarak 7 gün 24 saat internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden sadece dakikalar içerisinde online SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı