Gazete Vatan Logo

E okula nasıl girilir? | E okul veli bilgilendirme sistemine giriş…

E okula nasıl girilir? E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi nasıl kullanılır? e okul vsb öğrenci girişi ile e okul öğretmen girişi nasıl yapılır? soruları öğrencilerin yarıyıl tatiline girdiği bugün en çok aranan konuların arasında yer alıyor. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan e- Okul Veli Bilgilendirme Sistemine yarıyıl tatili nedeniyle yoğun bir şekilde giriş yapılıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilere kolaylık sağlaması amacıyla kurulan sistem, bugün hem öğrenci hem veli, hem de öğretmenler tarafından sık sık kullanılıyor. Peki, E okul öğrenci ve öğretmen girişine erişim nasıl sağlanır? İşte e okul VBS öğrenci girişi ile e okul öğretmen girişi….

E okula nasıl girilir? | E okul veli bilgilendirme sistemine giriş…

E okula nasıl girilir? E okul veli bilgilendirme sistemine giriş nasıl yapılır? ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve velileri tarafından bugün çok sık soruluyor. E Okul VBS öğrenci girişi ile devamsızlık bilgisi, sınav notları, ders programı, karne görüntüleme gibi birçok işleme ulaşmak mümkün olduğundan bugün yoğun yoğun şekilde kullanılıyor. Biz de E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS öğrenci giriş ekranı sınav notları sorgulama ile E okul öğretmen girişi sorgulama ekranı hakkında merak edilenleri haberleştirdik…

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E okul VSB sistemine giriş yapabilmek için kişinin T.C kimlik ve öğrenci numarası yeterli. Veliler; http://e-okul.meb.gov.tr adresinden öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası ile sisteme girip, ders programı, notları, devamsızlıkları, okul ve öğretmenler tarafından yapılan duyuruları görebiliyor.

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VBS ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKULDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIYOR?

Millî Eğitim Bakanlığının e-Okul sisteminde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları, öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık durumları, sınav bilgileri, merkezi sınavların başvuru ve tercih işlemleri, haftalık ders programı, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları da yer alıyor.

Haberin Devamı

E Okul öğretmen girişiyle öğretmenler, pek çok işlemi gerçekleşebiliyor. Okul öncesi çocuk, kurum işlemleri, ortaöğretim e-kayıt ekranı, sınav işlemleri, rapor listesi ve birçok veriye erişilebilen E Okul öğretmen girişi işe, Millî Eğitim Bakanlığı'nın duyurularına da ulaşılabiliyor. İşte, E Okul öğretmen girişi ekranı hakkında merak edilenler…

E-OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul öğretmen girişi ekranı ile not girişi, devamsızlık eklemeleri, öğrenci performansları gibi pek çok veri eklenebiliyor. E-Oku öğretmen girişi de aynı ekran üzerinden gerçekleştiriliyor.

E-OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI İLE HANGİ İŞLEMLERE ULAŞILABİLİR?

Bakanlık/MEM İşlemleri

Okul Öncesi Çocuk İşlemleri

Haberin Devamı

Okul Öncesi Kurum İşlemleri

İlkokul-Ortaokul Kurum İşlemleri

İlkokul-Ortaokul Öğrenci İşlemleri

Ortaöğretim E-Kayıt

Ortaöğretim Kurum İşlemleri

Sınav İşlemleri

Yönetici Modülü

Rapor Listesi