Gazete Vatan Logo

E Okul Yönetim Bilgilendirme Sistemi İle Öğrenci Bilgileri

E Okul yönetim bilgilendirme sistemi, yöneticiler için hazırlanmıştır. E Okul yönetim bilgilendirme sistemi ile öğrenci bilgileri girilmektedir. E Okul girişi hakkında detaylar haberin devamında.

E Okul sisteminden öğrencilerin yararlanması için, sistemin arka planında bilgi giriş yapılmaktadır. Okuldaki notlar, yazılı tarihleri, devamsızlık gibi bilgilerin düzenli bir şekilde sisteme girilmesi için E Okul yönetim bilgilendirme sistemi kullanılarak sisteme erişim sağlandıktan sonra bilgilerin girileceği özel ve sadece yöneticiler için hazırlanan bölümlere ulaşılabilmektedir. Bu nedenle sadece yöneticiler için özel E Okul giriş bölümü hazırlanmıştır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ


E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E Okul yönetici bilgilendirme sistemi veli bilgilendirme sistemi ile aynı portla üzerinden açılmıştır. Yöneticiler sisteme giriş yapabilmek için ilgili giriş ekranındaki kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girmesi yeterli olacaktır. Böylece yönetim paneline ulaşım sağlanarak gerekli işlemler yapılabilmektedir.

Yönetici panelinden girilen tüm bilgiler, veli bilgilendirme sistemine kaydedildikten sonra düşmektedir. Bu bakımdan özellikle devamsızlık gibi bilgilerin düzenli ve günlük olarak girilmesi gerekmektedir. Okuldaki yönetici ve personeller tarafından yapılan bilgi giriş ile birlikte, okuldaki öğrencilerin tüm durumları online platforma taşınmaktadır.

Haberin Devamı

Velilerin bilgi alması için yapılan işlemler sonucunda, tüm anne ve babalar, veli bilgilendirme sistemi üzerinden giriş yaparak, istedikleri bilgiler erişimsağlayabilmektedir. Öğrencilerin hangi gün okula geldiğini, hangi gün okula gitmediklerini öğrenebileceğiniz gibi öğrencilerin ders notları hakkında da bilgi alabilirsiniz. Yapılacak olan yazılı tarihlerine kadar tüm detayların giriş yapıldığı veli bilgilendirme sistemi, okuldaki durum ile ilgili tüm işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda bilgi almak için okula gitmenize de gerek kalmayacaktır.

Tüm öğrencilerin velilerin kullanabileceği sistem için T.C. kimlik numarası ile öğrenci okul numarasının kullanılması yeterli olacaktır. Böylece sizler de bilgi alabilir, öğrencinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz. Sistem özellikle karne dönemlerinde karne notlarını ve ortalamalarına erişim sağlamaya imkan tanıdığı için yoğun bir giriş almaktadır. Sizler de karne dönemlerinde karne verilmesini beklemeden, öğrencinizin başarı durumunu online olarak görebilirsiniz.

Haberin Devamı