Gazete Vatan Logo

E Okul Yönetim Bilgi Sistemi Girişi

E okul yönetim bilgi sistemi girişi nasıl yapılır? E okul yönetim girişi kimler için hazırlanmıştır? E okul işlemleri ve yönetim bilgi sistemi girişi detayları haberimizde.

E okul öğrencilerin okuldaki pek çok durumu hakkında bilgi sağlamaktadır. Öğrencilerin ne kadar not aldığını ya da öğrencilerin devamsızlık konusunda ne durumda olduğu kolay bir şekilde e okul üzerinden görüşebilmektedir. E okul üzerinden işlemlerin yapılması için giriş ekranları oluşturulmuştur. Kullanıcılar yapacakları işlemlere ve statülerine göre belirlenen giriş bölümlerinden yararlanabilir. Tüm giriş ekranları, e okul resmi sitesi ana sayfasında yer almaktadır. Eğer bilgisayar aracılığı ile giriş yapmıyorsanız da kullanacağınız uygulamalar da benzer şekilde tasarlandığı için zorlanmadan tüm portallardan e okul giriş yapabilir ve işlemlerinizi halledebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

E okul kullanımı ücretsiz ve kısıtlama olmadığı içinherhangi bir ücret vermenize gerek kalmadan online olarak sistemden yararlanabilirsiniz. Üstelik sadece öğrenceler değil, anne ve babaların da sisteme giriş yaparak öğrenciler hakkında bilgi alması mümkündür.

Haberin Devamı

E Okul Yönetim Bilgi Sistemi Girişi

E okul yönetim girişi yöneticiler için açılmış bir sayfadır. Bu bakımdan e okul yönetim girişi bölümünden sadece e okul portalı üzerinden düzenleme ve bilgi girişi yapma yetkisi olan kişilerin giriş yapabilmesi mümkündür. Öğrencilerin herhangi bir şekilde e okul yönetim girişi yapabilmesi mümkün değildir. Öğrencilerin giriş yapabileceği bölüm, e okul öğrenci girişi bölümüdür. Bu bakımdan e okul girişi yapacak kişiler, statülere göre ayrılmış ve ayrılan giriş alanları ile birlikte girişlerin yapılması sağlanmaktadır.

Eğer yetkili kişiyseniz siz de e okul yönetim girişi yaparak portala erişim sağlayabilir ve yönetim paneli üzerinden e okul işlemlerini yapabilirsiniz. E okul konusunda yöneticilerin yaptığı işlemler, öğrencilerin okul durumları ile ilgili bilgiler sisteme yüklemektedir. Devamsızlıktan okuldaki ders notlarına kadar tüm bilgiler e okul yönetim girişi ile giriş yapan kişiler tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle öğrencilerin bilgi alması için önemli olan bilgi girişi için e okul yönetim girişi kullanılması gerekmektedir.

Haberin Devamı