Gazete Vatan Logo

E-okul VSB | e-Okul veli bilgilendirme girişi not sorgulama!

E okul öğrenci giriş sayfası öğrenci ve veliler tarafından oldukça sık ziyaret ediliyor. Öğrencinin, not ortalamasından, devamsızlık notuna, okuduğu kitaptan, haftalık ders programına kadar birçok bilgi e-oku VSB üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, e okul veli bilgilendirme sistemi nasıl açılır? İşte | e-Okul veli bilgilendirme girişi…

E-okul VSB | e-Okul veli bilgilendirme girişi not sorgulama!

E okul veli bilgilendirme sistemi öğrenci, öğretmenler ve veliler tarafından oldukça çok ziyaret ediliyor. MEBBSİZ üzerinden ziyaret edilen E-okul VBS ekranı nasıl açılır? İşte detaylar….

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ 2019 NASIL AÇILIR?

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası ve güvenlik kodu bilgileri doldurulmalıdır.

Sistem açıldıktan sonraki aşamada VSB Güvenlik Kontrol ekranı açılır. Bu ekranda ise, öğrencinin nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe bilgisi, öğrencinin doğum tarihi, öğrencinin okuduğu şube ve öğrenci fotoğrafı istenmektedir.

Süreç tamamlandıktan sonra, açılan öğrenci duyurusu ekranın sol tarafında Devamsızlık Bilgisi, Not Bilgisi, Haftalık Ders Programı, Sınav Tarihleri, Aldığı Belgeler, Okuduğu Kitaplar, Davranış Notları, Diploma Puanı, Yıl Sonu Notları ve Nakil Durumu gibi seçenekler bulunur.

Haberin Devamı

E-OKUL'A GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ