Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Ve Öğrenci Girişi İle Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama işlemlerini veliler de yapabilmektedir. E okul girişi yaparak öğrenci takibini yapmak için, haberdeki e okul devamsızlık sorgulama işlemlerini siz de yapabilirsiniz.

Öğrencilerin ailelerindenokuldaki durumlarını saklaması, pek çok veli için sorunlu bir durum yaratmaktadır ve bu nedenle okula giderek öğrencilerhakkında bilgi alınmak istenmektedir. Bu tür konularda velilerin bilgi alması amacıyla MEB tarafından e okul adı altında bir proje oluşturularak kullanıma sunulmuştur. Bu proje kapsamında vatandaşların okula gitmesine gerek kalmadan online olarak bilgi alması mümkün hale getirilmiştir. Bu bakımdan sizler de e okul devamsızlık sorgulama gibi hizmetlerdenyararlanaraközellikle devamsızlık ve not konusunda öğrencinin durumunu görebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E okul devamsızlık sorgulamaişlemlerinin yapılması için e okul devamsızlık sorgulama ekranına erişim sağlamanız gerekmektedir. Fakat bunun için ilk olarak öğrencinin e okul bilgileri ile sisteme giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra devamsızlık bölümüne tıklayarak kolay bir şekilde e okul devamsızlık sorgulama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul devamsızlık sorgulama olarak öğrencinin okula geldiği ve gelmediği günler detaylıolarak sunulduğu için herhangi bir zorluk çekmeden ya da ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan devamsızlık durumunu görebilirsiniz. Okuldakibilgilerin düzenli olarak giriş yapıldığı e okul, bu sayede güncel verileri erişime açmaktadır. Bu kapsamda öğrencilerin e okul devamsızlık sorgulama yapılarak öğrenilen bilgileri de güncel ve resmidir. Aldığınız devamsızlık bilgileri için bu nedenle herhangi bir sorun yaşamanıza da gerek yoktur.

E okul devamsızlık sorgulamayaptığınızdaekranda bir takvim açılacaktır. Takvimde öğrencinin okuldaki devamsızlık durumunu görmeniz için basittir düzenlemeye gidilmiş ve detaylı bir şekilde açıklamalar yapılmıştır. Böylece bilgisayar konusunda yeterli olmayan ve sorun yaşayabilecek olan vatandaşlar dahi kolay bir şekilde bilgi alabilmektedir. Sizler de e okul devamsızlık sorgulamayapabilir ve sorgulama ile birlikteçocuklarınızın devamsızlık durumunu takip edebilirsiniz. Üstelik öğrenciler için de devamsızlık bilgisi, takip edilmesi için yararlı olacaktır.

Haberin Devamı