Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişinden Devamsızlık Bilgisi Sorgulama

E Okul veli bilgilendirme sistemi ile devamsızlık bilgisi de öğrenilmektedir. E Okul veli girişi işlemleri ve e okul veli bilgilendirme sistemi hizmetleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.

E Okul öğrencilerin çevrimiçi olarak durumun gösteren bir portal olarak kullanıma sunulmuş ve veliler tarafından da ilgi ile karşılanmıştır. Okula giderek öğretmen ve idareciler ile görüşmeye gerek kalmadan öğrenciler hakkında bilgilerin alınabildiği E Okul veli bilgilendirme sistemi ile birlikte, istenildiği zaman devamsızlık ve not sorgulama gibi işlemlerin yapılması mümkündür. Bu bakımdan hem veliler için hem de okuldaki yöneticiler için kolaylık sağlanmış durumdadır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Öğrenciler hakkında belirtilen şekilde bilgi almak ve hizmetlerden yararlanmak için E Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapılması yeterli olmaktadır. Böylece öğrencinin profili üzerinden okul portalına giriş yapılarak, bilgi almaya başlayabilirsiniz. Portala giriş yaptığınızda yer alan menü üzerinden istediğiniz şekilde seçim yapabilirsiniz. Öyle ki devamsızlık, not sorgulama, yazılı notları gibi pek çok seçenek sayesinde öğrenciniz hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere erişim sağlamanız mümkündür.

Haberin Devamı

Bu bakımdan her zaman için yararlanabileceğiniz hizmetlerden, seçimler yaparak bilgilere ulaşabilirsiniz. Devamsızlık bilgisi için devamsızlık sorgulama bağlantılarını takip edebilirsiniz. Böylece açılacak olan takvim üzerinden öğrencinin hangi gün okula gelmediğini görebilirsiniz. Ayrıca toplam devamsızlık bilgisi sayesinde de yıl içerisinde toplam devamsızlık hakkının ne kadar kullanıldığınıöğrenerek,öğrencinin devamsızlık konusunda takibini de gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik sadece devamsızlık değil, öğrencinin hangi günlerde okula geç geldiğini dahi, açılacak devamsızlık sorgulama ekranından görebilirsiniz. Böylece çocuğunuz hakkında belirtilenşekillerde bilgiyi kolayca alarak, ilgili günler için neden okula gidilmediğini çocuğunuz sorabilirsiniz.

Anne ve babaların en büyük endişelerinden olan ve çocuğun okul yerine zararlı yerlere gitmesinin önlenmesi için sunulan devamsızlık sorgulama ile gün gün öğrenci takibinin yapılması oldukça kolaydır. E Okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde tüm anne ve babalar belirtilen şekilde sistemden yararlanabilir.

Haberin Devamı