Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi İle Hangi İşlemler Yapılır?

MEB e okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde veliler öğrencilerin okuldaki durumlarını takip edebilmektedir. MEB e okul veli bilgilendirme sistemi aracılığı ile not takibi ve devamsızlık takibi yapılabilmektedir.

E Okul Veli Girişi İle Hangi İşlemler Yapılır?

E okulun faaliyet geçmesi ile birlikte özellikle veliler için büyük bir kolaylık sağlanmış durumdadır. Okula gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden öğrencilerin bilgilerinin takip edilebilmesi ile birlikte gerek ders gerekse de devamsızlık konusunda güncel durum hakkında bilgi alınabilmektedir. Bunun için velilerin online olarak açılan e okul üzerinden e okul veli bilgilendirme sistemi giriş yapması yeterli olacaktır. MEB veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrencilerin tüm okuldaki durumları hakkında bilgi alma fırsatı doğmuştur.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

E okul veli girişi yapmak isteyen velilerin e okul sayfasına giriş yapması gerekmektedir. Sayfada yer alan giriş bölümünün kullanılması gerekmektedir. Fakat MEB e okul veli bilgilendirme sistemi girişi için öğrencilerin T.C. kimlik numarası ve okul numarasının kullanılması gerekmektedir. Aksi halde e okul veli bilgilendirme sistemi girişi yapılamayacaktır.

Haberin Devamı

Üyelik bilgileri ile yapılacak giriş sonrasında ise e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden bilgi almaya başlanabilir. MEB veli bilgilendirme sistemi girişi sonrasında ekranda yer alacak menü üzerinden yapılacak seçimler ile birlikte kolay bir şekilde istenilen bilgilere erişim sağlanabilmektedir. Menüde yer alan not ve devamsızlık gibi ayrı konular için yapacağınız seçim sonrasında bilgiler ekranda yer alacaktır.

MEB veli bilgilendirme sistemi için istenilen saate bilgi alınması mümkündür. Sürekli açık olan MEB e okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde gerek bilgisayarlar üzerinden gerekse de cep telefonları aracılığı ile e okula giriş yapılarak bilgi alınabilmekte ve işlem yapılabilmektedir. Veliler gibi öğrenciler de online olarak aynı şekilde e okul üzerinden eğitim durumları hakkında kolay bir şekilde bilgi alabilmektedir.