Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle Sınav Notu Sorgulama

E Okul veli bilgilendirme sistemi ile öğrencilerin okuldaki sınav notları hakkında bilgi alınabilmektedir. E Okul veli bilgilendirme sistemi girişi ve E Okul veli bilgilendirme sistemi işlemleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle Sınav Notu Sorgulama

Çocuklarının okuldaki durumları hakkında bilgi almak isteyen anne ve babalar, bu konuda okula gitmesine gerek kalmadan ilgili bilgiyi internet üzerinden öğrenebilmektedir. Bu bakından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan yeni bir portal üzerinden bu konudaki tüm bilgiler ulaşılabilmektedir. E Okul adı verilen bu sistem ile birlikte öğrenci, okul ve ebeveynler arasında bir köprü kurulmuş ve bu konudaki tüm ihtiyaçlar bu portal üzerinden giderilmeye çalışılmıştır. Bu bakımdan bu tür bilgilere ulaşılmak istendiğinde E Okul veli bilgilendirme sistemi için giriş yapılması yeterli olacaktır. Böylece öğrenin okul üzerindeki tüm durumu ve bilgilerine ulaşım sağlanabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlanan bu E Okul sistemi, sistemli bir şekilde kullanılmaktadır. Bu bakımdan okulda yaşanan gelişmeler, yapılan sınavlar ve diğer okul durumları öğretmenler tarafından kısa süre içerisinde sisteme aktarılmaktadır. Bu bakımdan E Okul veli bilgilendirme sistemi için giriş yapıldıktan sonra güncel bilgilere ulaşmak mümkündür. E Okul veli bilgilendirme sistemi için her öğrencinin kendi üyeliğinin kullanılması gerekmektedir. E okul projesi ile birlikte oluşturulan üyelikler için öğrencilerin okul numarası kullanılmalıdır. Bu bakımdan E Okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranındaki alanlara öğrencinin T.C. Kimlik numarası ve okul numarası girilmelidir.

Haberin Devamı

Tüm bu bilgiler doğrultusunda çocukların okul ile ilgili tüm durumlarının aktarıldığı, devamsızlıktan okuduğu kitaplara kadar detaylı bir şekilde veri girişinin yapıldığı E okul sisteminden yararlanmak isteyen anne ve babaların tek yapması gereken E Okul veli bilgilendirme sistemi girişidir. Bu giriş ile birlikte açılacak olan portaldaki menüler üzerinden gerekli seçimler yapılarak istenilen bilgilere ulaşılması mümkündür ve bu bakımdan tüm öğrenci anne ve babaları bu sistemi kolay bir şekilde kullanabilmektedir.

Haberin Devamı