Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle Öğrenci Yazılı Notu Öğrenme

E Okul veli bilgilendirme sistemi ile birlikte öğrenciler hakkındabilgi almak mümkün hale gelmiştir. E Okul veli bilgilendirme sistemi ile yazılı notu öğrenme ya da E Okul veli bilgilendirme sistemi ile devamsızlık sorgulamak mümkündür.

Öğrencilerin okuldaki durumlarını öğrenmek amacıyla okullara gitmek zorunda olan anne ve babalar için E Okul veli bilgilendirme sistemi kurulmuştur. Bu sistem ile birlikte önemli olmayan olaylar dışında okula gitmeye gerek kalmadan tüm bilgileri internet üzerinden öğrenmek mümkün hale gelmiştir. Bu bakımdan anne ve babalar yoğun bir şekilde bu sistemi kullanmaktadır. Özellikle not açıklanma dönemlerinde yoğun bir girişin yaşandığı E okul imkanından çocuğu öğrenci olan tüm veliler yararlanabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Bu imkandan yararlanmak isteyen velilerin ilk olarak E Okul veli bilgilendirme sistemi giriş sayfasına giriş yapması gerekmektedir. Bu bölümde anne ve babaların çocukları için açılmış üyelik bilgilerini kullanması gerekmektedir. Bu konuda tüm üyelikler için standart bir üyelik bilgileri açılmaktadır. Bu bakımdan öğrencilerin T.C. Kimlik numarası ile okul numarasının bu alanlara girilmesi yeterli olmaktadır. Bu sayede anne ve babalar, E okul üzerinden çocuklarının bilgilerine erişim sağlayabilmektedir.

Haberin Devamı

E Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrencilerin notları ile ilgili bilgi alınabilmektedir. Bu bakımdan öğretmenlertarafından girilen yazılı ve sözlü notları ile öğrencilerin okuldaki durumu görülmektedir. Bu tür bilgiler için kesin bir tarih bulunmamaktadır. Okulda yapılan yazılı ve sözlüler, öğretmen tarafından sisteme girilmesi ile birlikte öğrenci üyeliklerinde görülmektedir. Bu bakımdan anne ve babalar düzenli bir şekilde kontrol yaparak bu notlara erişim sağlayabilmektedir. Bunun dışında karne zamanında karneler öğrencilere verilmeden notlar E Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden yayınlanmaktadır. Bu bakımdan E Okul öğrencilerin okul ile ilgili bilgi alınması konusunda en yetkili portal durumundadır. Ücretsiz olarak kullanılan bu sistemi, okulda çocuğu olan tüm anne ve babalar istediği zaman kullanabilmektedir.