Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle E Okul VBS Sözlü Notu Sorgulama

E Okul veli bilgilendirme sisteminde öğrencilerin sözlü notları yayınlamaktadır. E Okul veli bilgilendirme sistemi ile sözlü notu öğrenmek için E Okul VBS sözlü notu öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Özellikle çalışan anne ve babalar için büyük bir kolaylık sağlayan E Okul, E Okul veli bilgilendirme sistemi ile birlikte büyük bir faydasağlamıştır.Öyle ki bu sayede veliler okula gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden bu konu ile ilgili tüm bilgilereulaşabilmektedir.Bu bakımdan E Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapılması yeterli olmaktadır.Bu sistemde yer alan bilgiler üzerinden öğrencilerin öğrenilmek istenen bilgileri için seçim yapılması yeterlidir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Bu işlemlerin yerine getirilmesi ile birlikte istenen bilgiler sistem tarafından anlık olarak ekrana yansıtılacaktır.E Okul sözlü notu sorgulama imkanı bu şekilde yapılabilmektedir.Bunun yanında isteyen vatandaşlar internet üzerinden E Okul veli bilgilendirme sistemi girişinin ardından öğrencisi ile ilgili diğer bilgilere de ulaşabilmektedir.Öyle ki bu sistemde yer alan karne notu sorgulama, devamsızlık sorgulama, öğrenci yazılı yoklama sorgulama gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Bilgilendirme sistemi girişi ile bu imkanlardan yararlanmak isteyen anne ve babaların öğrencilerinin üyelik bilgilerini kullanması yeterli olacaktır. Bu bakımdan E Okul sisteminin getirilmesi ile birlikte tüm öğrenciler için açılan üyelik hesapları kullanılabilmektedir. Bu bakımdan ilk olarak öğrencinin TC kimlik numarası, ardından ise Okuldaki öğrenci numarasının girmesi yeterli olacaktır. Bu bilgilerin kullanılması ile birlikte E Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapılabilmektedir. Bu imkandan tüm anne babalar yararlanabilmektedir.

Haberin Devamı

Tüm bu bilgiler doğrultusunda E Okul veli bilgilendirme sistemi ile ilgili işlemlerinizi de belirtildiği şekilde yapabilirsiniz. Anne ve babaların ücretsiz bir şekilde istediği zaman ulaşım sağlayabileceği bu sistemden herkes yararlanabilmektedir. Bu bakımdan her zaman açık olan sisteme internet bağlantısı üzerinden giriş yapmak ve giriş bilgilerini kullanarak sisteme erişim sağlamanız yeterli olacaktır.