Gazete Vatan Logo

E Okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi, velilerin kullanımına sunulmuştur. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi detayları ve e okul VBS veli bilgilendirme sistemi giriş detayları haberimizde.

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden velilerin bilgi alabilmesi mümkün olduğu için veliler e okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi yaparak öğrencilerin not bilgilerine erişmektedir. Eğer sizin de okulda ­okuyan öğrenciniz varsa, siz de e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenciniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrencilerin pek çok konuda durumu görüntülenebilmektedir. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi ile ulaşacağınız hizmetler şu şekildedir;

· Öğrenci not bilgisi

· Öğrenci devamsızlık bilgisi

· Öğrenci davranış notu bilgisi

· Öğrencinin yazılı ve sözlü notları

· Öğrencinin okuduğu kitaplar

· Öğrencinin okuldaki bilgileri

Belirtilen tüm bilgiler için e okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi yapmanız yeterlidir. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi yaptıktan sonra ise açılan menüden hangi bilgiye ulaşmak istiyorsanız onu seçmeniz gerekir. Böylece ilgili hizmet ile ilgili öğrenci durumu ekranda yer alacaktır. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi kullanımı hem basit hem de kolaydır. Bu bakımdan vatandaşların herhangi bir zorluk çekmeden tüm işlemleri yapması ve bilgi alması mümkündür.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı E Okul Portalı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okuldaki öğrencilerin durumlarının paylaşılacağı portal online olarak açılmış ve bu portla e okul adı verilmiştir. E okul üzerinden yapılacak işlemler ile birlikte öğrenciler hakkında tüm bilgilerin alınabilmesi ve okul denetimi yapılması mümkündür. Bu nedenle gerek veliler gerekse de öğrenciler tarafından kolay bir şekilde erişim sağlanabilir ve böylece istenildiği zaman durum bilgisi öğrenilebilir.

Uzun süreden beri eğitim alanında hizmet veren e okul portalı, kısa süre içerisinde benimsendiği için yoğun bir ilgi görmüş ve özellikle karne dönmelerinde veliler tarafından giriş yapılarak öğrencilerin not bilgilerine erişim sağlanmıştır.