Gazete Vatan Logo

E Okul VBS öğrenci girişi ile not görme, devamsızlıkla sorgulama! E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ekranı!

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve velileri sınav sonuçlarını öğrenmek için E Okul VBS girişini yoğun bir şekilde sorguluyor. Yarıyıl tatilinin yaklaşması ile sınav notlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin sisteme girme sayısı da arttı. İşte E Okul VBS öğrenci girişi ile not görme, devamsızlıkla sorgulama!

E Okul VBS öğrenci girişi ile not görme, devamsızlıkla sorgulama! E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ekranı!

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve velileri sınav sonuçlarını öğrenmek için E Okul VBS girişini yoğun bir şekilde sorguluyor. E Okul VBS öğrenci girişi ile devamsızlık bilgisi, sınav notları, ders programı gibi kısaca birçok işleme ulaşmak mümkün. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan e- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi öğrenci, öğretmen ve velilere büyük kolaylık sağlayarak, birçok bilgiye tek bir sitem üzerinden ulaşılmasına imkân tanımıştır. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS öğrenci giriş ekranı sınav notları sorgulama…

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E okul VSB sistemine giriş yapabilmek için kişinin T.C kimlik ve öğrenci numarası yeterli. Veliler; http://e-okul.meb.gov.tr adresinden öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası ile sisteme girip, ders programı, notları, devamsızlıkları, okul ve öğretmenler tarafından yapılan duyuruları görebiliyor.

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VBS ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKULDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIYOR?

Millî Eğitim Bakanlığının e-Okul sisteminde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları, öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık durumları, sınav bilgileri, merkezi sınavların başvuru ve tercih işlemleri, haftalık ders programı, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları da yer alıyor.

Haberin Devamı