Gazete Vatan Logo

E-okul sistemi hakkında bilinmesi gerekenler!

E-okul Veli Bilgilendirme- Yönetim Sistemi artık öğrencilerin en çok kullandığı online sistemlerden biri haline gelmiştir. E-okul Veli Bilgilendirme -Yönetim Bilgi Sistemine erişebilmek için yapmanız gereken işlemleri sizler ile paylaştık. E-okul Veli Bilgilendirme-Yönetim Bilgi Sistemi sayesinde öğrencinize dair tüm güncel bilgilere ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.

E-okul sistemi hakkında bilinmesi gerekenler!

Günlük işlerimizden dolayı bazı resmi işlemlerimizi ve resmi görüşmelerimizi aksatabilmekteyiz. Bu aksamanın sebebi ise gerek iş temposu olsun gerek resmi kurumların resmi mesai saatleri içerisinde çalışması olsun bunlar olmaktadır. ve artık teknolojik bir çağda yaşamaktayız. ve yapılan buluşların bir çoğu hayatımızı kolaylaştırabilmemiz adına yapılan çalışmaların sonucudur. Artık hizmet alanında verilen hizmetlerin birçoğu da bu çağa uyumlu olarak teknolojik aletler aracılığı ile sağlanmaktadır. devletin bazı birimleri bu siz değerli vatandaşlarına verecekleri hizmetleri online olarak sizlerin sunumuna hazırlamıştır. Kullanımı oldukça kolay sistemlerden ibaret olup aynı zamanda vatandaştan ücret almayan sistemlerdir.

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu nedenden dolayı internet bağlantısının olduğu her akıllı cep telefonundan ve bilgisayarlardan kolay bir şekilde erişim sağlayabilmeniz mümkündür. Bu erişimi sağladıktan sonra yapmanız gereken işlemler de oldukça kolay ve basittir. Velisi bulunduğunuz öğrenciye dair bilgi edinmek için öncede eğitim görmüş olduğu okuldaki öğretmenler ile bire bir görüşmek zorundaydınız. Bu görüşmeler resmi mesai saatler içerisinde gerçekleştirmek zorunda idiniz. Aksi takdirde görüşmek istediğiniz öğretmene ya da okul yönetimindeki kişiye ehr aman ulaşabilmeniz de mümkün olmuyordu. Özellik ile çalışan anne babalar bu konuda oldukça sıkıntı çekmekteydi. Bu görüşmelerin özeti olarak verilen bilgilere artık online işlemler sayesinde ulaşabilmeniz mümkün olacaktır. E-okul Veli Bilgilendirme - Yönetim Bilgi Sistemi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak 2007 yılından beri veliler öğrencilere öğretmenlere bu konuda oldukça yardımcı olmaktadır. 2007 yılında kurulan bu sistemden tüm öğrenciler ücretsiz olarak yaralanabilmektedir. Aynı zamanda velilerin de öğrencisine dair tüm bilgileri en güncel şekilde buradan ulaşabilmeleri sağlanmıştır. Öğrenciye dair tüm derslerinin en son güncel not bilgilerine buradan ulaşarak aileler de diledikleri zaman öğrenci hakkında bilgi alabilmektedir. Sadece bir not isteminden ibaret olmayan E-okul Veli Bilgilendirme - Yönetim Bilgi Sistemi aynı zamanda öğrencinin devamsızlık bilgilerinin de gösterilmesine yardımcı olmaktadır. Detaylı bir şekilde öğrencinin hangi ders saatleri içerisinde devamsızlık yaptığını gösteren ve izinli olup olmadığı ile ilgili detaylandırılan bu bilgileri okul yönetimindeki yetkili öğretmenler sisteme girmektedirler. Bu nedenden dolayı bilgilerin kesinliği konusunda hiç bir şüpheniz olmasın. E-okul Veli Bilgilendirme- Yönetim Bilgi Sistemi ne erişebilmek için ayrıca bir şifre sistemine de ihtiyacınız olmayacaktır. E-okul Veli Bilgilendirme-Yönetim Bilgi Sistemi ne giriş yapmanız için ihtiyacınız olan bilgiler sadece öğrencinin T.C kimlik numarası ve eğitim gördüğü okulda kullandığı okul numarasıdır. Bu bilgilere sahip olduktan sonra internet erişimi sayesinde herhangi bir akıllı cihazdan E-okul Veli Bilgilendirme - Yönetim Bilgi Sistemine ulaşın ardından karşınıza açılacak olan sayfada sizlerden bazı bilgileriniz istenecektir. Bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra sizlerin güvenliği i.in sizlerden bir güvenlik kodu isteyecektir. Bu güvenlik kodu sistem üzerinde gösterilecektir. Bu güvenlik kodunu olduğu gibi yan taraftaki bağlı olan kutuya yazmanız önemle rica olunur. Bu bilgilerin eksiksizliğinden emin olduktan sonra giriş yap butonuna tıklayın. Ve öğrencinize dair tüm bilgileri E-okul Veli Bilgilendirme -Yönetim Bilgi Sistemi sayesinde öğrenin.

Haberin Devamı