Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi Ve Yönetim Bilgi Sistemi

E okul öğretmen girişi yapmak için ne gerekir? E okul öğretmen girişi ekranına ulaşmak ve e okul öğretmen girişi yapmak için haberimizi okuyabilirsiniz.

E okul öğretmen girişi yaparak öğretmenlerin sisteme veri girmesi mümkündür. Bu bakımdan veri girişi için yetkili olan öğretmenler, gerek veri girişi gerekse de sistem üzerinden inceleme yapmak için e okul öğretmen girişi yapabilir. E okul öğretmen girişi başarılı bir şekilde yapıldığında tüm modüller aktif olarak öğretmenin kullanımına sunulmaktadır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ

Öğretmenler, öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi girmek için e okula giriş yaparak bu işlemlerini yapabilmektedir. Öğrencilerin sözlü ve yazılı notları, davranış notları gibi tüm detaylar girilebilmektedir. Öğretmenler tarafından girilen bilgiler de anlık olarak öğrenciler ve veliler tarafından görüntülenebilmektedir. Giriş ekranları ayrı ayrı olan kişiler, ilgili giriş ekranları üzerinden sisteme giriş yaparak bilgi alabilmektedir.

E okul portalını kullananlar arasında sadece öğretmen ve öğrenciler değil, anne ve babalar da yer almaktadır. Öğrencilerin okuldaki başarı durumunu, hangi derslerden kaç puan aldığını, devamsızlık durumunu giriş yaparak tüm anne ve babaların görüntüleyebilmesi mümkündür. Bu bakımdan tek yapılması gereken istenildiği zaman, e okula giriş yaparak menü üzerinden seçim yapmaktır. Böylece istediğiniz bilgiler sistem tarafından yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

E Okul Tarayıcı Uyumu

E okul öğretmen girişi yapılmak istendiğinde yaşanan en büyük problemlerden birisi, tarayıcıların uyumsuzluğuydu.E okul öğretmen girişi yapacak kişi sayısının yüksek olması nedeniyle farklı tarayıcılar üzerinden sisteme giriş yapılmak istenmesi ile birlikte sistemden doğru bir şekilde yararlanmak mümkün değildir. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bir karar ile birlikte, e okul öğretmen girişi dahil olmak üzere tüm e okul sisteminde bakım yapılarak tarayıcılar ile uyumluluk sağlanmıştır. Bu bakımdane okul öğretmen girişi yapacak kişilerin istediği tarayıcılardan sisteme giriş yapması mümkündür. Herhangi bir uyum sorunu olmadan Google Chrome, Mozilla, Opera gibi farklı tarayıcılardan e okul öğretmen girişi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı