Gazete Vatan Logo

E Okul Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

E okul öğrenci girişi nasıl yapılır? E okul öğrenci girişi için şifre gerekirmi? E okul girişi yapmak için haberimizdeki adımları takip edebilirsiniz.

E okul, sadece öğrencilerin değil, velilerin de öğrencileri hakkında bilgi alabileceği ve tüm Türkiye genelinde kullanılan bir portaldır. Bu doğrultuda öğrencilerin durumları hakkında bilgi alınabilmesi amacıyla e okul öğrenci girişi yapılması yeterli olacaktır. Kapsamlı ve sorunsuz bir şekildehizmet veren okul sistemine giriş yapmak isteyenlerin ilk olarak öğrencinin T.C. kimlik numarasını, ardından ise şifre bölümüne öğrencinin okul numarasını girmesi yeterli olacaktır. Yapacağınız giriş işlemlerinin ardından öğrencinin profiline giriş yapmış olacaksınız. Böylece açılan menüden istediğiniz seçimleri yaparak kolay bir şekilde yararlanmanız ve bilgi almanız mümkün olacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS

E okul öğrenci girişi işlemlerinde yaşadığınız herhangi bir sorunda okulunuzdaki yöneticiler ile görüşebilirsiniz. Bunun dışında tüm öğrencilerin üyelikleri hazır olduğu için, belirtilen bilgileri girmeniz yeterli olacaktır.

E okul öğrenci girişi işlemleri ile öğrencilerin hangi dersten kaç puan aldığınızı, yazılı ve sözlü notlarını, hangi günlerde okula gelmediğini ve toplam devamsızlık durumunu öğrenebilişiniz. Erişim konusunda üstelik zengin seçenekler de bulunmaktadır. Sadece bilgisayarlar aracılığı ile değil, cep telefonları ve tabletler üzerinden de e okul öğrenci girişi yapabilmeniz mümkündür. Diğer cihazlar üzerinden sisteme erişim sağlamak için ilgili uygulamaları indirmeniz gerekmektedir. E Okul sistemine öğrenci girişi için ilk olarak uygulama marketlere girmeniz ve markette Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve indirime sunulan uygulamayı tablet ya da cihazınıza indirmeniz gerekir. Böylece uygulamayı indirip kurduktan sonra telefonunuz ya da tabletiniz üzerinden de E Okul öğrenci girişi yapabilmeniz mümkündür.

Haberin Devamı

Farklı tarayıcılar ile uyumlu olan ve herhangi bir uyumsuzluk yaratmadan kulanım sağlayan okul bilgilendirme sistemi, mobil cihazlar üzerinden de uyumlu olarak hazırlanmış durumdadır. Bu bakımdan herhangi bir sorun yaşamanız söz konusu olmadığı gibi kolay bir şekilde sisteme erişim sağlayarak kullanabilmeniz söz konusudur. Bu nedenle sadece üyelik bilgileriniz ile birlikte giriş yapmanız yeterlidir.

Haberin Devamı