Gazete Vatan Logo

E Okul MEB Personel İşlemleri

E okul üzerinden yapılan işlemler sadece öğrenciler tarafından değil MEB personeli ve öğretmenler tarafından da yapılmaktadır. E okul ile ilgili işlem detaylarını haber üzerinden öğrenebilirsiniz.

E Okul MEB Personel İşlemleri

Veli ve öğrencilerin e okul sistemini kullanarak eğitim durumları hakkında bilgi alması mümkünken bu konuda alınacak olan bilgiler MEB personel ve öğretmenler tarafından sisteme girilmektedir. Bu açıdan e okulun diğer bölümünde yönetici işlemleri sistemli bir şekilde yapılmakta ve eğitim bilgileri sisteme aktarılmaktadır. Bu konudaki işlemlerin düzenli bir şekilde yapılması bilgi almasını kolaylaştırmakta ve e okul sisteminin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Bu açıdan e okul yönetici ve personel işlemleri de son derece önemli ve önemsenmesi gereken bir konudur.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenciler için bilgi alınması oldukça kolay bir duruma getirilmiştir. Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan akıllı cep telefonları ile uyumlu olan uygulamalar sayesinde istenildiği zaman uygulama üzerinden giriş yapılarak eğitim durumu hakkında bilgi alınabilmektedir. E okulun geldiği bu son nokta sistemin ne kadar çok işe yaradığını ve kullanıldığını göstermek için yeterli olacaktır fakat sadece bilgisayar ile kısıtlanmayan eğitim portalı cep telefonları üzerinden de kolay erişilebilir hale gelmiştir. Cep telefonları üzerinden bilgi almak isteyen ve e okul giriş yapmak isteyen kişilerin bazı işlemleri yapması ve sistemi cep telefonları üzerinden girişe hazır hale getirmesi gerekir.

Haberin Devamı

Cep telefonları üzerinden yapılacak olan e okul sorgulamalarında resmi olarak yayınlanan uygulamaların seçilmesi ve bu uygulamaların cihaza yüklenmesi gerekir. Yükleme işlemlerinin ardından ise artık program kullanıma hazır hale gelecektir. İhtiyaç halinde uygulamalar bölümünden e okul uygulaması seçilebilir ve direkt uygulama sayesinde giriş yapılarak uygulama kullanılmaya başlanabilir. Cep telefonları üzerinden e okul girişinin yapılması herhangi bir zaman ve kısıtlama olmadan bilgilere erişim sağlanmasını kolaylaştırmaktadır. Bu açıdan tüm öğrenciler cep telefonlarına okul uygulamasını kurarak ilgili ihtiyaç halinde öğrenim bilgilerine ulaşabilir, devamsızlık sorgulaması ile ne kadar devamsızlığı olduğunu öğrenebilir.

Haberin Devamı