Gazete Vatan Logo

E Devlet SSK Sorgulama İle SSK Gün Sorgulama Ve SGK Hizmet Dökümü Alma

E devlet kapısından SSK sorgulama yapabilirsiniz. SSK gün sorgulama ve diğer SGK sorgulamaları için e devlet SSK gün sorgulama detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Sigortalı olan kişilerin sigortaları ile ilgili olan tüm işlemleri kayıt altına alınmaktadır. Kayıt altına alınan işlemler hakkında SSK sorgulamayapmak ve bilgi almak bu sayede kolaylaşırken siz de sigortanız ile ilgili online olarakSGK hizmet dökümü alabilirsiniz. Böylece gerek online olarak yapacağınız sorgulamalarda gerekse de kurumlar üzerinden yapacağınız işlemlerde bu edindiğini bilgileri kullanarak işlerinizi online olarak çözümleyebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK gün sorgulama yaptığınızda sigortanız ile ilgili tüm detaylar yayınlanmaktadır. Ne kadar gününüzün olduğundan kaç yılından beri sigorta olduğunuza kadar farklı bilgileri kolay bir şekilde online olarak öğrenebilirsiniz.

E Devlet Kapısı SSK Sorgulama

SSK günsorgulama hizmetinin sağladığı imkanlardan yararlanmak için sorgulama yapacağınızresmikaynaklardan birisi de e devlet kapısıdır. E devlet kapısı SSK günsorgulama bağlantıları sayesinde tüm sigorta sahipleri sigortaları hakkında bilgi sahibi olabilir ve bu konuda gerekli işlemleri yapabilmektedir. Eğer siz de sigortasorgulamaişlemini yapmak istiyorsanız ilk olarak e devlet girişi yapmanız gerekmektedir. E devlet kapısı üyelik bilgilerinizi kullanarak yapacağınız giriş işleminin ardından sistemdeki hizmetlerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SSK sorgulama işlemi için ise Sosyal Güvenlik Kurumu menüsü altında yer alan sigorta hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İlgili hizmetler sayesinde kolay bir şekilde bilgi sağlamanız mümkündür. Üstelik sadece SSKsorgulama için değil, SGK tarafından sunulan diğer hizmetlerden de yardım alabilirsiniz. Tüm hizmetleri kullanmanız e devlet kapısı girişi yaptıktan sonra mümkündür ve tamamı ücretsizdir.

E devlet kapısı üzerinden yapılan işlemlerde kişilerin ilk önce giriş yaptığı için üyelik bilgileri sistem tarafından açılmakta ve SGK hizmet dökümü sorgulaması yapıldığında kişinin bilgileri üzerinden sorgulama yapılarak ekrana yansıtılmaktadır. Bu bakımdan tüm bilgiler kolay bir şekilde yapıldığı gibi herhangi bir ek bilgi girmenize de gerek yoktur. E devlet kapısının en önemli özelliği ve kolaylığı da sunduğu bu durumdur. SGK tarafından oluşturulan diğer hizmetlerde detaylı prim bilgileri girmenize ve ya kimlik bilgilerinizi girmeniz gerekebilmektedir. Özellikle prim konusunda bilginiz olmadığı durumlarda SSK gün sorgulama yapmanız zor olduğu gibi e devlet kapısı üzerinde bu tür bir sorun yaşamanız da mümkün değildir.

Haberin Devamı

E devlet kapısında sunulan diğer bir avantaj ise ödemedir. Yaptığınız sorgulamalarda herhangi borç bilginiz görüntüleniyorsa ya da SGK borç sorgulaması yapmışsanız, ekranın altında yer alan borç ödeme bölümünden mevcut borcunuzu kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz. Bu bakımdan sigortanız ile ilgili bilgi sorgulamalarınızın yanında ödeme konusunda da devlet kapısı üzerinden işlem yürütebilirsiniz. SGK ile entegreli bir şekilde çalışan e devlet sayesinde tüm SSK gün sorgulama işlemleriniz kolay bir şekilde çözümlenmektedir.