Gazete Vatan Logo

E-Devlet SGK Sorgulama Ve SSK Hizmet Dökümü Alma

E Devlet portalı üzerinden yapabileceğiniz işlemler arasında sigorta işlemleri de bulunmaktadır. E devlet üzerinden SGK sorgulama ve SSK hizmet dökümü almak için E Devlet haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

E Devlet portalı üzerinden pek çok konuda hizmet alınmaktadır. Öyle ki devlete bağlı olarak hizmetleri sunan resmi kurumların dışında belediyeler de E Devlet portalına dâhil edilmiştir. Bu bakımdan hem yöresel hem de ulusal olarak alınabilecek olan hizmetler bu portal üzerinden rahat bir şekilde alınabilmektedir. Tüm vatandaşların kullanımına açılan ve kurulduğu günden bu yana milyonlarca vatandaşa hizmet sunan bu portalı sizler de kullanabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

E-DEVLET

Portal üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Bu bakımdan hakkında sorgulama yapmak isteyen bireylerin ilk olarak kendi üyelikleri ile sisteme giriş yapması gerekmektedir. İlk defa sisteme giriş yapacak olan vatandaşların ise PTT üzerinden şifre işlemlerini gerçekleştirmesi ve bu işlemler sonucunda edinecekleri şifre ile sisteme giriş yapması gerekmektedir.

Bu giriş işlemleri ile birlikte E Devlet portalına ulaşım sağlayabilir ve üzerinden istediğiniz bağlantıya tıklayarak işlemlerinizi halledebilirsiniz. Portal üzerinden en çok tercih edilen işlemler SGK sorgulama, SSK hizmet dökümü olmaktadır. Vatandaşların sigortaları ile ilgili bilgi almak için takip ettiği bu bağlantılar üzerinden sizler de sigortanız hakkında bilgi alabilirsiniz. Öyle ki sadece sigortanızın işleyip işlemediğini değil ne kadar priminizin olduğunu ya da ne kadar gün çalışmış olarak gösterildiğinizi bu hizmetler sayesinde öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Devlet tarafından oluşturulan bu portal 7/24 açık durumdadır. Bu bakımdan E Devlet bilgileriniz ile sisteme istediğiniz zaman giriş yapmanız mümkündür. Bunun için gerekli olanlar, E Devlet üyeliğiniz ve internet bağlantınızdır.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda E Devlet üzerinden SGK sorgulama, SSK hizmet dökümü başta olmak üzere sigorta işlemlerinizi vatandaşlık işlemleri gibi diğer sorgulamalarınızı da kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu bakımdan herhangi bir kısıtlama olmadığı için dilediğiniz gibi tüm sorgulama işlemlerinizi internet üzerindenE Devlet ile sizler de yapabilirsiniz.

Haberin Devamı