Gazete Vatan Logo

E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama Ve SSK Hizmet Dökümü Alma

E devlet girişi ile SSK gün sorgulama hizmetleri menüsünden online olarak SSK hizmet dökümü alabilirsiniz. SSK gün sorgulamaile sigorta işlemleri hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama Ve SSK Hizmet Dökümü Alma

Sigortası hakkında bilgi almak isteyen kişiler, SGK tarafından sunulan hizmetler sayesinde kolayca bilgi edinebilmektedir. Bu bilgi edinme işlemlerinden tüm vatandaşlar yararlanabileceği gibi e devlet kapısı üzerinden sunulduğu için SGK işlemlerini yapacak olan kişilerin ilk olarak e devlet üyeliklerini oluşturması gerekmektedir. Oluşturulacak olan üyelikler ile birlikte kişilerin tüm hizmetlere erişim sağlaması mümkün olacaktır. Bu bakımdan sadece SGK işlemleri için değil, diğer tüm devlet hizmetleri için de üyelik aldıktan sonra işlem yapmanız mümkün olacaktır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİGORTA SORGULAMA

SSK Gün Sorgulama

SGK hizmetleri arasında en çok ilgi gören SSK gün sorgulama hizmetleridir. SSK gün sorgulama ile birlikte kişilerin gün takibi yapması ve böylece sigortaları hakkında bilgi edinmesi mümkün olduğu gibiSSK gün sorgulama için hizmet dökümü üzerinden işlemlerin yürütülmesi gerekmektedir. Bu nedenle de SSK gün sorgulama yapmak isteyenlerin yapması gereken işlem SSK hizmet dökümü almaktır.

Haberin Devamı

SSK Hizmet Dökümü

SSK gün sorgulama için gerekli olan hizmet dökümüne e devlet kapısı giriş sonrasında e devlet menüsü altından ulaşabilirsiniz. İlgili bölümden ulaşacağınız SSK hizmet dökümü sayesinde SSK gün sorgulama için gerekli olan gün bilgilerine erişebilirsiniz. Böylece sizler de sigortanız üzerinden ne kadar gününüz olduğunu, kaç gündür çalıştığınızı, hangi tarihte işe giriş yaptığınızı ya da diğer işe giriş ve çıkış tarihlerinizi öğrenebilirsiniz. Bu bakımdan sigortanızın gün durumu ile ilgili tüm detaylara hizmet dökümü üzerinden erişim sağlamanız mümkündür.

Sadece gün bilgisi için değil, sigortanız ile ilgilidiğer detaylar için de hizmet dökümü alabilirsiniz. Alacağınızhizmet dökümü sigortanızın ilk açılış tarihinden itibaren tüm bilgileri size sunduğu için iş ve güvenceniz ile ilgili işlemlerinizde bilgi alabilirsiniz. E devlet kapısı üzerinden sunulan SGK hizmetlerindeSSK hizmet dökümü için de bölüm bulunmaktadır. Bu bakımdan yapacağınız hizmet dökümü seçimleri sonrasında ekranda SSK hizmet dökümü yer alacaktır. Yer alan hizmet dökümü üzerinden de istediğiniz bilgileri edinmeniz oldukça kolaydır.

Haberin Devamı

Vatandaşların en çok yaşadığı sorun, e devlet kapısı için üyeliğin olmamasıdır. Fakat e devlet üyeliği SGK hizmetlerinden yararlanılması için zorunludur ve bu üyelik olmadan herhangi bir sorgulama sayfasına erişim sağlanması da mümkün olmayacaktır. Bu nedenle sizler de e devlet kapısı üyeliğinizi almalısınız. Üyelik işlemlerinde PTT’ye başvuru yapılması ve bu başvuru ile e devlet şifresi alması yeterlidir. Alacağınız şifre ile birlikte, T.C. kimlik numaranızı ilgili giriş alanlarına yazmanız yeterli olacaktır. Böylece istediğiniz zaman sorunsuz bir girişi sağlayabilirsiniz.