Gazete Vatan Logo

E Devlet Girişi İle Günlük Hava Tahmini Öğrenme

E devlet girişi ile günlük hava durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. E devlet girişi sonrasında günlük hava tahmini bilgisi almak için haberdeki detayları okuyabilirsiniz.

E devlet girişi sonrasında sadece devlet tarafından sunulan hizmetler değil, vatandaşları ilgilendiren ve onlara fayda sağlayacak pek çok uygulama ve hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler arasındagünlük hava tahminleri de bulunmaktadır. Türkiye’deki Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan veriler ile online olarak e devlet girişi yapan kişilerin bilgisine sunulan hava durumu hizmetinden sizler de yararlanabilirsiniz

E DEVLET GİRİŞ

E DEVLET ŞİFRESİ SORGULAMA

GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

3 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Dış Merkezler Hava Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yurtdışındaki önemli merkezler için yapılan ölçümlerin yer aldığı bu bölümden Türkiye dışındaki hava durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Özellikle seyahat edecek olan kişiler, e devlet girişi yaparak gidecekleri bölgelerdeki hava durumu hakkında bilgi alabilir.

Günlük Hava Tahmini

Günlük hava tahmini bölümünde, istediğiniz bölgeye ait günlük hava durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Tüm yurt geneli için günlük hava tahmini alabilmeniz mümkündür. Bunun için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

Haberin Devamı

Deniz Suyu Sıcaklıkları

Deniz suyu sıcaklıkları konusunda Türkiye’deki en önemli merkezler listede yer almaktadır. Her merkez ile ilgili anlık ölçümlerin yer aldığı site sayesinde denizlerin sıcaklıkları ile ilgili resmi bilgilere ulaşabilirsiniz.

3 Günlük Hava Tahmini

3 günlük hava tahmini bölümünde ise belirlenen bölgelerdeki 3 günlük hava tahminleri hakkında bilgi alabilmeniz mümkündür. Böylece ileriye dönük yapacağınız etkinliklerde hava hakkında bilgi alarak daha doğru planlamalar yapabilirsiniz.

E devlet girişi yaparak belirtilen tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Tüm hizmetler e devlet girişi yaptıktan sonra Meteoroloji Genel Müdürlüğü menüsü altında yer almaktadır. Bu bakımdan e devlet girişi yaparak ilgili kurum altında yer alan menülerden ihtiyacınıza göre seçim yaparak sizler de hava konusundaki ihtiyaçlarınızıkarşılayabilirsiniz. E devlet girişi yapmadan deniz suyu sıcaklık bilgisi de alabilirsiniz. Ya da e devlet girişi yapmadan direk meteorolojinin resmi sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı