Gazete Vatan Logo

E-bordro hizmetinden nasıl faydalanabilirim?

E-bordro uygulamasını kullanarak maaş bordronuza online olarak ulaşabilirsiniz. Maliye Bakanlığı e- bordro uygulaması güncel aya ait maaş bordrosu ve geçmiş ayın maaş bordroları online olarak görüntülenebiliyor. E-bordro uygulamasından nasıl yararlanabilirim? İşte detaylar…

E-bordro hizmetinden nasıl faydalanabilirim?

Gelişen teknoloji ile birlikte eski usul yöntemlerin yerini internet üzerinden yürütülen online işlemler almaya başlamıştır. Çağın hızına ayak uydurmaya çalışan bireyler artık birçok işlemi internet üzerinden yapmaya başlamıştır. E- bordro uygulaması bu anlamda vatandaşların hayatında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Gelecek ay ve geçmiş ay maaş bordrolarına ulaşmak isteyen bireyler artık bu işlemi internet üzerinden yapabilirler. E-bordro nedir? E-bordro uygulamasını nasıl kullanabiliri? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar…

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen bilgiler bilgilendirme amaçlıdır.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından internet altyapısı kullanılarak geliştirilen e-bordro uygulaması Türkiye’de milyonlarca çalışanın her ay almış oldukları maaş bordrosunu internet ortamı üzerinden de görebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Türkiye’de özel sektör alanında çalışan vatandaşlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev alan tüm vatandaşların her ay almış oldukları maaşları ile ilgili olarak ayrıntılı bilgilendirmelerin gerçekleştirildiği maaş bordrosu evrakının verilmesi yasal zorunluluk taşımaktadır. Bu yüzden Türkiye’de çalışan vatandaşlar her ay, hizmeti karşılığı almış olduğu maaşındaki ayrıntılı işlem dökümünü öğrenebileceği maaş bordrosunu alıyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı’nın elektronik ortam üzerinde hizmete açmış olduğu e-bordro uygulaması ise çalışan vatandaşların en güncel aya ait olan maaş bordrosunu dahi internet ortamı üzerinden görebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Maliye Bakanlığı internet ortamı üzerinde hizmete açmış olduğu e-bordro uygulaması ile birlikte hem kurum içi iş yükünün hafifletilebilmesi hem de vatandaşlara daha modern bir hizmet anlayışının ulaştırılabilmesi hedefleri çerçevesinde internet altyapısı etkin bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de modern yüzyıl dünyasında teknoloji alanında yaşanan hızlı gelişmeler sayesinde vatandaşların internete nerede olursa olsun kolay ve hızlı bir şekilde erişebiliyor olması da Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından internet ortamı üzerinde e-bordro isimli online maaş bordrosu ekranının hizmete açılmasında oldukça etkili olmuştur.

Haberin Devamı

Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan bir dijital hizmet olan e-bordro uygulaması üzerinde sadece dakikalar içerisinde güncel aya ait olan memur maaşı bordrosunu görüntüleyebilme imkanına sahip olunabiliyor. Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması sadece kamu çalışanlarınca kullanılabildiğinden özel sektörde çalışan vatandaşlar tarafından kullanılamıyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından internet üzerinde hizmete açılan bu online maaş bordrosu uygulaması özellikle de son dönemlerde vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmaya başlandı. Maliye Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olması münasebeti ile düzenlemekte olduğu memur maaşı bordrosu içerisinde kamu çalışanının almış olduğu memur maaşında gerçekleştirilen tüm işlemlerin ayrıntılı dökümleri yer almaktadır.

Haberin Devamı