Gazete Vatan Logo

e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama…

e-Bordro Şubat 2020 maaş bordrosunun yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. e-Bordro hizmetiyle maaş bilgilerini öğrenmek isteyen devlet memurları, e-Bordro Şubat 2020 sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama

e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama…

Kamu çalışanları e-Bordro Şubat 2020 sorgulama işlemlerini e Devlet üzerinden rahatlıkla yapabiliyor. Bu hizmetle maaşları hakkında her türlü bilgiye ulaşabilen devlet memurları, e-bordro sistemine giriş yapmaya çalışıyor. Peki e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama

E-BORDRO NASIL SORGULANIR

www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama linki üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra, E-Devlet üzerinden E-Bordro sorgulama sayfasına ulaşıyoruz. Sayda açıldıktan sonra 'Yıl Seçiniz' butonunu tıklayarak, görüntülemek istediğiniz yılı açıyoruz. Sonrasında ise 'Ay Seçiniz' butonu üzerinden görüntülemek istediğiniz bordro döneminin ayını seçiyor ve 'Sorgula' butonuna tıklıyoruz.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ...

BARKODLU BORDRO NASIL YAZDIRILIR?

e-devlet şifresi ile turkiye.gov.tr adresindeki e-Bordro Sorgulama sayfasına giriş yaptıktan sonra, giriş ekranından bordro almak istediğimiz ay ve yılı seçip, maaş bordronuzu görüntülüyoruz.
Bordromuz görüntülendikten sonra, bordro ekranının sağ üstündeki ‘’Bordro Görüntüle (Pdf)’’ tuşuna basıyoruz.
Yeni açılan ekrandaki ‘’Barkodlu Belge Oluştur’’ butonuna basınız. Açılan ekrandaki bilgilendirme metnini okuyup kabul ediyor ve yeni açılan ekrandaki ‘’Dosya İndir’’ butonuna basıp, bordromuzu bilgisayarımız indirip yazdırıyoruz.

Haberin Devamı

E-BORDRO NEDİR?

"Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti" devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir. E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir.

E BORDRO YAYINLANDI MI?

e-bordro yayınlandı.

e-BORDRO SORGULAMA İŞLEMİ

MALİYE BAKANLIĞI UYARDI

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bordrolarınıza ulaşmak için geliştirilmiş herhangi bir mobil (Android, IOS, vb) uygulaması yoktur. Bakanlığımızın e-bordro hizmeti Eylül/2015 maaş döneminden itibaren sadece e-devlet şifrenizle www.turkiye.gov.tr kurumsal web adresi üzerinden sunulmaktadır.

Haberin Devamı

Bu adres dışında farklı site ve uygulamalardan kimlik bilgilerinizi girerek maaş bordronuzu almanız durumunda; kişisel bilgileriniz ve bordro bilgileriniz dahil her türlü kişisel bilginizin güvenliğini sağlamak kullanıcının kendi sorumluluğundadır.

Bu adres dışında e bordro ile ilgili işlem yapıldığında meydana gelebilecek kişisel verilerinizin çalınması ile ilgili durumlardan kanuni olarak kurumumuz sorumlu değildir." denildi.