Gazete Vatan Logo

E-Bordro sorgulama ve maaş bordrosu inceleme çok kolay!

E-Bordro sorgulama işleminizi Muhasebat Genel Müdürlüğü’nde değil de E-Devlet üzerinden yapılmaya başlandı. Bu işlemi yaparak maaşınızı inceleyebilirsiniz. Nereden ve nasıl yapacağınızı haberimizden inceleyebilirsiniz.

E-Bordro sorgulama ve maaş bordrosu inceleme çok kolay!

Günümüzün modern teknolojileri ile birlikte yaşamın her alanında önemli kolaylıklardan yararlanabiliyor ve pek çok kamu işlemini internet kolaylığında gerçekleştirebiliyoruz. Dijital platform üzerinde yer alan kamu kurumu online hizmet uygulamaları pek çok kamu işleminde internet gibi son derece interaktif bir hizmet yapısından ve kolaylığından yararlanabilme imkanına sahip olunmasını sağlıyor. Maliye Bakanlığı da tüm Türkiye’deki kamu kurumlarında görevli olan devlet memurlarının her ay aldıkları memur maaşının döküm ayrıntılarının bulunduğu maaş bordrosunu internet kolaylığında görüntüleyebilmelerini sağlayabilmek amacı ile e-bordro hizmetine başladı.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro hizmet sayfası üzerinden sadece dakikalar içerisinde memuriyet maaşının tüm dökümlerinin yer aldığı maaş bordrosunu ayrıntılı bir şekilde inceleyebilme imkanına sahip olunabiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan sanal devlet portalı içerisinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün bu e-bordro uygulama sayfası sayesinde geçmiş ve güncel tüm maaş bordrolarını internet kolaylığında görüntüleyebilme ve inceleyebilme imkanına sahip olunuyor. Özellikle de memur maaşı kapsamında net ve brüt maaş miktarı, ikramiyeler, sigorta ödemeleri, kesintiler ve ek gösterge ödemeleri gibi tüm ayrıntılı maaş bilgilerini görebilme imkanının bulunduğu maaş bordrosunu Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro uygulama sayfasından öğrenebilme imkanı bulunuyor.

Haberin Devamı

İnternette güvenli kamu işlemleri için hizmete açılan online sanal devlet sistemi e-Devlet portalında kolay bir şekilde kullanılabilmekte olan e-bordro uygulamasından yararlanarak, güncel maaş bordrosunu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilmek için kamu personellerinin öncelikli olarak e-Devlet kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. Dijital platform üzerinde turkiye.gov.tr adresinden erişim sağlanabilen e-Devlet sisteminin ‘sisteme giriş’ sayfasında ‘e-Devlet şifresi ile giriş’ ,’mobil imza ile giriş’, ‘elektronik imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanılması gerekiyor. Bu şekilde sisteme giriş yapabilen vatandaşlar Maliye Bakanlığı’nın e-hizmetler kategorisi altında bulunan e-bordro hizmetini kullanabilme imkanına sahip olabiliyor. Böylelikle internete erişim sağlanabilen her yerden kolay bir şekilde e-bordro uygulamasını kullanabilmek mümkün oluyor.

Haberin Devamı