Gazete Vatan Logo

E-Bordro sistemi üzerinden maaş sorgulamak çok kolay!

Maliye Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan E-Bordro sorgulama sistemi ile memurlar maaşlarını kolayca görüntüleyebilmektedirler. E-Bordro sistemi hakkında detaylı bilgi ve sorgulama işlemi haberimizde anlatılmıştır.

E-Bordro sistemi üzerinden maaş sorgulamak çok kolay!

Siz değerli vatandaşlarımızda hayatınızın bir bölümünde çalışmış ve bu çalışmaların karşılığı olarak devlet memuru olmuş hem de her ay düzenli olarak maaş almaktaysanız bu maaşınız hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir uygulama var olmaktadır. Devlet memuru olarak çalışmaktasınız ve ay sonunda yatan maaşınızın hakkında bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız bir devlet uygulaması olan E-bordro uygulamasından yararlanmanız mümkündür. Bordro maaş bilgilerinin yer aldığı yazılı bir metin niteliğini taşımaktadır. Fakat belirtmek gerekir ki yalnızca kamu kurumlarına ve devlette memur olarak çalışan kişilerin bordro belgeleri bulunmaktadır. Hatta artık günümüzde internet üzerinden sanal olarak sunulan bordronun adı az evvel de bahsetmiş olduğumuz gibi e-bordro olarak düzenlenmiştir. E-bordro sisteminde yer alan maaş bilgilerinizi yine e-bordro sistemine giriş yaparak kontrol etmeniz mümkündür. Hatta ve hatta kontrol ettiğiniz bilgilerde bir sıkıntı var ise var olan bu yanlışların giderilmesi için gerekli olan bilgiye de ulaşmanız mümkün olacaktır.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Sizler de her ay sonunda yatan net maaşınızın, maaşınızda meydana gelen sigorta ya da dernek aidatı gibi kesintiler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu e-bordro uygulamasından yararlanabilirsiniz. E-bordro uygulamasını kullanmak ve maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isterseniz bu sayfada yer alan bilgiler sizde e-bordro uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. E-bordro uygulaması ile birlikte artık sizde maaşınızın ay sonunda meydana gelen kesintiler ve eklemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca net maaşınızı öğrenebilir ve tüm bu bilgileri tek kalem altında görebilirsiniz. Maliye Bakanlığı bünyesinde geliştirilen ve oldukça kullanışlı olan e-bordro uygulaması ile birlikte artık maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir hem de maaşınızda meydana gelen sendikal ödemeler ve gelir vergisi kesintileri ile ilgili pek çok bilgi edinebilirsiniz.

Haberin Devamı