Gazete Vatan Logo

E-Bordro artık Muhasebat Genel Müdürlüğü’nden alınmıyor!

E-Bordro artık tek bir tıkla E-Devlet üzerinden alınan işlemlerden olmuştur. Maliye Bakanlığı ile ortak çalışma içine giren E-Devlet sayesinde E-Bordro almak çok kolay hale geldi. Nasıl alacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

E-Bordro artık Muhasebat Genel Müdürlüğü’nden alınmıyor!

Dijital hizmetlerine son yıllarda daha fazla ağırlık veren kamu kurumları vatandaşın kamu işlemlerinde internet kolaylığından yararlanabilmesini sağlıyor. Özellikle de günümüzde hayatın her alanında sıklıkla kullanılan internetin kamu işlemlerinde de kullanılması işlemlerin hem daha hızlı ve daha kolay bir şekilde tamamlanabilmesine hem de kamu kurumlarında ortaya çıkan iş yükünün büyük oranda azaltılarak, kurum içi işleyişin hızlandırılması sağlanıyor. Bu modern hizmet anlayışı kapsamında Türkiye’de devlet kurumlarında görevli olan kamu personellerinin her ay aldıkları memur maaşına ait olan maaş bordrosunu internet kolaylığında görüntüleyebilmesine imkan veren e-bordro hizmetine başlandı.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüzün teknolojik imkanları sayesinde internete son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilen kamu personelleri birkaç dakika içerisinde e-bordro uygulamasını kullanarak en güncel aya ait olan maaş bordrosunu dahi ayrıntılı biçimde görüntüleyebilme imkanına sahip olabiliyor. Günümüzde kamu personellerinin bankacılık işlemleri başta olmak üzere pek çok resmi işleminde en çok ihtiyaç duyduğu başlıca resmi evrakların arasında yer alan maaş bordrosunu bu şekilde internet üzerinde yer alan e-bordro uygulama sayfasından öğrenebilme imkanı sunan bu online hizmet kamu personelleri tarafından yoğun şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından sunulan e-bordo hizmetinden yararlanmak isteyen kamu personellerinin tek yapması gereken dijital platform üzerinde bulunan sanal devlet portalına giriş yapmak oluyor. Kamu personelleri dijital platform üzerinde turkiye.gov.tr adresinden kolayca erişim sağlayabildikleri sanal devlet portalı e-Devlet sisteminde e-bordro hizmetini kullanabilmek için kimlik doğrulaması yapmalıdır. E-Devlet sisteminin ‘sisteme giriş’ ekranında kamu personelleri ‘e-Devlet şifresi ile giriş’, ‘mobil imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ ve ‘elektronik imza ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanarak sisteme giriş yapabiliyor ve e-bordro hizmetini kullanabiliyor.

Haberin Devamı

E-Devlet sisteminde bulunan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro hizmetini kullanabiliyor. Dijital platform üzerinde e-devlet sistemi üzerinden kullanılabilmekte olan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro hizmet sayfasından yıl ve ay seçimini yaparak hem en güncel aya ait olan maaş bordrosunu hem de önceki aylara ait olan maaş bordrosunu en ayrıntılı biçimde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.