Gazete Vatan Logo
Magazin Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

İçerde dizisinin iki başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy ile sevgilisi Duygu Sarışın aynı evde yaşamaya başladı. İçerde dizisinin başarılı iki oyuncusu geçtiğimiz aylarda aşklarını açıklamıştı.

Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy ile 2 aydır aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın birlikte yaşamaya başladı.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un Boğaz'daki evine taşındı.

AYRI KALAMIYORLAR

Çağatay Ulusoy, ‘İçerde’ dizisinde rol alan Duygu Sarışın ile birlikte yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin bir barda eğlendikleri görüntüleri de bu olayın ortaya çıkmasına neden olmuştu. Çiçeği burnunda âşıkların, rol aldıkları ‘İçerde’ dizisinin setinde de birbirinden ayrılmadıkları ortaya çıkmıştı.

İkili daha önce Rıza Kocaoğlu’yla birlikte Kanlıca'da bir kafede görüntülenmişti.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu. 1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Yay burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı.
İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı