Gazete Vatan Logo
Magazin Düşünüyor olman yeter!

Düşünüyor olman yeter!

Cem Yılmaz’ın Twitter hesabı üzerinden kendisine eleştiride bulunan bir hayranına verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu

Düşünüyor olman yeter!

Sosyal medya hesabında 12,7 milyonluk takipçisi bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz’a bir hayranı “Sahne dışında çok antipatik bi insan olduğunu düşünüyorum” yazılı bir eleştiri tweeti attı. Hazır cevaplılığı ile bilinen Yılmaz ise hayranının bu mesajına “Düşünüyor olman yeterli” diyerek yanıt verdi. Yılmaz’ın bu cevabı ise sosyal medyada kısa sürede olay oldu.

Ayrıca Mozart’la aynı müzik kulağına sahip otizmli Yunus Yazar (19), piyanosuyla, konservatuvar kapılarının kendisi için de açılacağı günü bekliyordu. Cem Yılmaz da Beykoz’un Mozart’ı olarak nam salan Yunus Yazar’a yardım elini uzatmıştı. Bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz gün İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarlarında yetenek sınavına giren Yunus, sınavda başarılı olarak üniversiteye kabul edildi. Yılmaz, “Hayırlı olsun... Çok sevindim... El birliği ile güzel bir şey yapmış olduk. Herkese teşekkür ederim” mesajını yazdı.