Gazete Vatan Logo

Dünyanın en yetenekli çocukları Antalya'da buluşuyor

Dünya çapında lisanslı bir festival organizasyonu olan Festival Model & Talent World, dördüncü kez 29 Nisan - 6 Mayıs arasında Antalya’da düzenlenecek

Dünyanın en yetenekli çocukları Antalya'da buluşuyor

Son üç yıl içerisinde 25 farklı ülkeden yüzlerce yetenekli çocuğu ülkemizde ağırlayan Festival Model & Talent World organizasyonu için geri sayım başladı. 4 - 18 yaş arası çocuk ve gençlerin yeteneklerini tanıtma, ulusal kültürlerini uluslararası seviyede sergileme fikriyle yola çıkan, dünya çapında lisanslı bir festival organizasyonu olan Festival Model & Talent World farklı ülkelerden yetenekli çocuk ve gençleri aynı platformda buluşturan, bilgi ve becerilerini yükselten ve tecrübelerini, paylaşımları ile artıran; yaratıcılık güçlerinin evrensel anlamda gelişimini sağlayan, global anlamda başarısını ispatlamış bir buluşma. Katılımcılar oyunculuk ve modellik gibi profesyonel becerilerinin yanı sıra dans, tiyatro, müzik, resim vb. gibi sahne performanslarıyla da bireysel yeteneklerini sergilerler.

20 ülkeden 40 çocuk

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk Yetenek Festivali (Festival Model & Talent World), her zamanki gibi yine Antalya’da 29 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kırmızı - beyaz teması ile düzenlenecek olan festival, Antalya Spor Kulübü sporcularının katılımıyla da renklenecek. Bir hafta sürecek olan festivale Portekiz, Kenya, Kırım, Ukrayna, Kamerun, Hindistan, Rusya, Amerika, Litvanya, Fransa, Gürcistan gibi 20 ülkeden 40 çocuk katılacak. Ünlü markalarla 5M Migros AVM defilesi, Antalya Spor ile barış temalı zeytin fidanı dikimi, Rock&Roll parodisi, yetenek gösterileri ve daha birçok aktiviteyle kutlanacak festivalde Harley Davidson Antalya Grubu da etkinliğe motosiklet turları ile destek verecek.

Haberin Devamı

Programda neler var?

5M Migros AVM: 30 Nisan'da birçok ünlü markanın yaz kreasyonları defilelerle sergilenecek.

Yetenek gösterisi: 1 Mayıs’ta Antalyaspor U21 Futbol takımı ve Sırbistan’da ödül alan Antalya Spor Jimnastik Takımı sporcusu Rüzgar Naz Bozkurt’un katılımıyla düzenlenecek olan etkinlikte dünya çocukları yeteneklerini sergileyecekler.

Antalyaspor etkinlikleri: 2 Mayıs'ta Antalyaspor Yönetim Kurulunu ziyaret edecek olan dünya çocukları, hemen ardından Antalyasporlu futbolcularla temsili dünya karması maçı yapacaklar. Antalya Zeytinpark’ta dünya barışı için zeytin fidanları dikilecek.

Haberin Devamı

Şehir turu: 3 Mayıs'ta Antalya Kaleiçi yürüyüş turuyla başlayacak etkinlik, Akdeniz’in turkuaz sularında yat turu ile devam edecek.

Rock & roll parodisi: 3 Mayıs akşamı Antalyaspor Basketbol takımı sporcularının katılımıyla renklenecek olan etkinlikte çocuklar, ülkelerinde ünlü tasarımcıların hazırladığı Rock&Roll temalı kostümlerle ses ve dans becerilerini sunacaklar.

Moda gösterimi: 4 Mayıs’ta birçok uluslararası firmanın ve tasarımcıların ürünlerinin sergileneceği defilelerde ülkemizin ve Antalya’mızın renkleri olan kırmızı-beyaz teması geceye hakim olacak.

Gala gösterimi: Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcuları ve Antalya’nın önde gelen simalarının katılımıyla gerçekleştirilecek gecede özel ödüller takdim edilecek. Ünlü futbolcu Samuel Eto’o'ya dünya çocukları ülkelerinden getirdikleri çiçek tohumlarını “Kardeşliğin ve barışın hakim olduğu yeşil bir dünya” sloganı ile takdim edecekler.

Haberin Devamı