Gazete Vatan Logo

Dünyanın en büyük ikinci fuarı kapılarını açtı

50 bin metrekarelik alanıyla dünyanın ikinci büyük otomobil fuarı olan Auto Show 2003 dün muhteşem bir açılışla otomobil severlerle buluştu

Otomotiv devlerinin yeni modellerini sergiledikleri Türkiye'nin en büyük otomobil fuarı Auto Show 2003, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun tarafından İstanbul'da açıldı. 50 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen 9. Uluslararası Otomobil Fuarı, alan büyüklüğü itibarıyla dünyanın ikinci büyük otomobil fuarı konumunda bulunuyor.

4 Mayıs'ta sona erecek
Akbank'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Fuar'a, Otomotiv Sanayii Derneği Başkanı Ali İhsan İlkbahar, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı İsmet Tepret başta olmak üzere, çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. 4 Mayıs'a kadar sürecek olan Auto Show 2003'te, Mercedes, BMW, Hyundai, Volkswagen, Toyota, Tofaş, Ford, Ferrari, Volvo, Nissan, Alfa Romeo, Chrysler, Opel, Saab, Daewoo, Dacia, Daihatsu, Jaguar, Mazda, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Kia, Audi, MG gibi markalar geniş ürün yelpazelerini ziyaretçilere tanıtacak.