Gazete Vatan Logo
Magazin Dünyaca ünlü aktör Bodrum'da

Dünyaca ünlü aktör Bodrum'da

Dünyaca ünlü isim Bodrum'da...

PORTO Rikolu dünyaca ünlü film yıldızı, senarist, yapımcı ve yönetmen Benicio Monserrate Rafael del Toro Sanchez, tatil için Muğla’nın turizm cenneti ilçesi Bodrum’a geldi. Omzunda çantası ve başında hasır şapkasıyla gezen Benicio Del Toro’yu görenler tanımakta güçlük çekti.

Son filminde, Küba devriminde önemli rol oynayan Che Guevara’yı canlandıran Benicio Del Toro, lüks bir yat ile çıktığı Ege turunda bir günlüğüne Bodrum’a uğradı. Omzunda çantası, başında hasır şapka ve kısa sortuyla Bodrum Barlar Sokağı, İskele Meydanı ve Kale Caddesi’nde dolaşan Benicio Del Toro, bol bol hediyelik eşya satın aldı. Görenlerin tanımakta güçlük çektiği Benicio Del Toro, DHA muhabiri tarafından görüntülendiğini fark ettiği an hemen uzaklaştı ve kalabalık arasında kayboldu. Benico Del Toro dün dün akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrıldı.

SAKİN, SESSİZ VE YÖRESEL YEMEKLERİ SEÇTİ

Tatilini Yunanistan’ın Rodos ve Mikanos adalarında sürdüreceği belirtilen Benecio Del Toro’nun yatına acentelik yapan şirket yetkilileri, ünlü yıldızın Bodrum sokaklarında gezerken koruma yerine sadece iki rehberin kendisini uzaktan takip etmesini istediğini, pahalı ve lüks mekanlar yerine sıradan kafeler ve yöresel restoranlarda yemek yiyerek, tek başına sakin bir tatil sürdürmeyi tercih ettiğini söyledi.

Haberin Devamı